Napi idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg. Eckhart Tolle

Van valami, ami a legtöbb embert visszatartja attól, hogy elérje a megérdemelt gazdagságot

Van valami, ami a legtöbb embert visszatartja attól, hogy elérje a megérdemelt gazdagságot, de ezt az egy dolgot a legnehezebb megváltoztatni. A kapcsolatainkra vonatkozik.

 

Amint terjeszkedsz és növekedsz, úgy fognak a kapcsolataid is. Ha naggyá akarsz válni, a körülötted lévők arra kényszerítenek, hogy ott ragadj meg, ahol vagy. Nem azért, mert rosszak. Nem azok. Csak azért, mert ők értékelik a biztonságot és nem szeretik a bizonytalanságot.

 

 

 


Ha magasabb szinten akarsz rezegni és egyre nagyobb eredményeket akarsz bevonzani életedbe, nehéz lesz számodra, (ha nem éppen lehetetlen), amíg a környezeted az ellentétéhez ragaszkodik.

Ha ránézel azokra, akikhez közel állsz és ők nem ugyanabba az irányba tartanak,
 vagy legalábbis nem támogatnak téged, akkor vissza fognak húzni. Ha növekedni akarsz, akkor hasonló gondolkodásúakkal kell körbevenned magad. Olyanokkal, akik osztoznak veled az Univerzum felé sugárzott rezgésedben. Ekkor meg fogod tapasztalni, hogy sokkal gyorsabban eléred céljaidat.

Címkép:pixabay.com 

Forrás: http://inspiralo-uzenet.blogspot.hu

Ezt a cikket eddig 6411 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Tedd jobbá a személyes...

Így teremts gazdagságot és...

Az epe betegségeinek lelki...

Az összpontosítás hatalma

Napi pozitív

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Eckhart Tolle

Jó szívvel ajánljuk