Napi pozitív

Nem az az erős, aki nem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni.   Niccolo Machiavelli

A két legegyszerűbb spirituális gyógymód – ezeket képzettség nélkül is alkalmazhatod

A spirituális gyógymódoknak sokféle fajtája létezik. És attól függően, hogy kinek milyen a hitrendszere és milyen nyelvet beszél, mind működő és eredményesen alkalmazható gyógymód lehet.

Van azonban két spirituális gyógymód, ami bármiféle képesség, vagy képesítés nélkül alkalmazható:

1.IMA

Bármilyen problémád legyen is, imádkozz. Hogy kihez, ez a Te beállítottságodon múlik. Jézushoz, Szűz Máriához éppolyan sikerrel imádkozhatunk, mint Buddhához vagy Raffael Arkangyalhoz. Rajtad múlik, kihez és milyen keretek között teszed. Egy a fontos: tiszta szándék álljon mögötte és szívedből imádkozz.

 

 

2.HÁLA

Talán semminek nincs nagyobb ereje, hogy életünket a pozitív irányba változtassuk, mint amikor hálát adunk az életünkben meglévő dolgokért. Ha mindennel megelégszel, amid jelen pillanatban van, és hálás szívvel köszönetet mondasz érte, akkor óriási energiákat mozgatsz meg az univerzumban. Ilyenkor egy egyetemes erő, valóban mindent megmozgat azért, hogy okod legyen maximálisan elégedettnek lenni. Ha nem hiszed, próbáld ki!

 

Mielőtt bárhová is fordulnál, gondold végig: imádkoztál már és hálát adtál az életedben jelen lévő személyekért, eseményekért, dolgokért? Kezdd el a saját gyógyításodat még ma, és várd az életedben jelentkező csodás megoldásokat és eseményeket.

 

Sándor Judit

Forrás:

Ezt a cikket eddig 12684 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Te mitől félsz?

5 jel, ami a cukorbetegségre...

A gyógyítás és segítő...

5 ártalmatlan áprilisi...

Napi pozitív

Nem az az erős, aki nem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni.  

Niccolo Machiavelli

Jó szívvel ajánljuk