Napi pozitív

Nem számít, milyen lassan mész, amíg nem állsz meg. Confucius

A két legegyszerűbb spirituális gyógymód – ezeket képzettség nélkül is alkalmazhatod

A spirituális gyógymódoknak sokféle fajtája létezik. És attól függően, hogy kinek milyen a hitrendszere és milyen nyelvet beszél, mind működő és eredményesen alkalmazható gyógymód lehet.

Van azonban két spirituális gyógymód, ami bármiféle képesség, vagy képesítés nélkül alkalmazható:

1.IMA

Bármilyen problémád legyen is, imádkozz. Hogy kihez, ez a Te beállítottságodon múlik. Jézushoz, Szűz Máriához éppolyan sikerrel imádkozhatunk, mint Buddhához vagy Raffael Arkangyalhoz. Rajtad múlik, kihez és milyen keretek között teszed. Egy a fontos: tiszta szándék álljon mögötte és szívedből imádkozz.

 

 

2.HÁLA

Talán semminek nincs nagyobb ereje, hogy életünket a pozitív irányba változtassuk, mint amikor hálát adunk az életünkben meglévő dolgokért. Ha mindennel megelégszel, amid jelen pillanatban van, és hálás szívvel köszönetet mondasz érte, akkor óriási energiákat mozgatsz meg az univerzumban. Ilyenkor egy egyetemes erő, valóban mindent megmozgat azért, hogy okod legyen maximálisan elégedettnek lenni. Ha nem hiszed, próbáld ki!

 

Mielőtt bárhová is fordulnál, gondold végig: imádkoztál már és hálát adtál az életedben jelen lévő személyekért, eseményekért, dolgokért? Kezdd el a saját gyógyításodat még ma, és várd az életedben jelentkező csodás megoldásokat és eseményeket.

 

Sándor Judit

Forrás:

Ezt a cikket eddig 12855 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

5 dolog, ami akkor történik,...

11 dolog, amit az igaz...

8 egyszerű módja, hogyan...

3 ima a testi-lelki...

Napi pozitív

Nem számít, milyen lassan mész, amíg nem állsz meg.

Confucius

Jó szívvel ajánljuk