Napi pozitív

Nem számít, milyen lassan mész, amíg nem állsz meg. Confucius

Egy egyszerű gyakorlat, hogy felszabadítsd belső erődet!

Ezzel az egyszerű napi gyakorlattal leáshatsz a problémák gyökeréhez, megnyugtathatod háborgó elméd, kitisztíthatod és feloldhatod a tudatalattidban lévő negatív blokkokat.

 

Hatására fejlődni fognak pszichikai és intuitív képességeid, és visszatalálhatsz belső, eredendő erődhöz!

Reggeli írás gyakorlata:

 

1.Reggel közvetlenül ébredés után, amikor az elméd még csendes és nyugodt, fogj egy tollat és egy füzetet és kezdj el írni.

2.Hogy mit írj? Ne gondolkodj, bármit, mindent, ami eszedbe jut, ami jön…akkor is, ha összefüggéstelen és látszólag semmi értelme nincs.

3.Hogy mennyit írj? 3-4 oldalt írj tele a gondolataiddal, érzéseiddel. Mindent írj le, ami jön: az álmaid, félelmeid, örömöd, haragod. Így tisztul tudatalattid és kerülnek elő azok az üzenetek, melyek a segítségedre szolgálnak majd.

4.Amikor írsz, kérd meg szellemi vezetőidet, hogy felügyeljék a folyamatot, és segítsenek, támogassanak téged. Illetve juttassák el lelked, és felsőbb éned üzenetét hozzád.

5.Olvasd el ahányszor csak akarod a leírtakat, de ha nem jó érzés visszaolvasni, akkor ne erőltesd, csak engedd el, amiket leírtál.

6.Huszonegy napon keresztül minden reggel végezd el a gyakorlatot.

Lehetetlen, hogy ennyi idő alatt ne tisztulj ki a negatív gondolatokból, félelmekből, és ne kerülj kapcsolatba felsőbb éneddel, ami szeretetteljes üzeneteket és tanácsokat közvetít majd neked.

A spirituális gyakorlatok egyik nagyon fontos eleme a szellemi védelem, ezért mindig hívd Mihály Arkangyalt, hogy felügyelje a folyamatot.

 

Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 9969 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

3 tipp, hogy ne hízz meg...

Hogyan maradnak örök...

10 lelki jó tanács

Hogyan programozhatod az...

Napi pozitív

Nem számít, milyen lassan mész, amíg nem állsz meg.

Confucius

Jó szívvel ajánljuk