Napi pozitív

Nem számít, milyen lassan mész, amíg nem állsz meg. Confucius

10 tárgy, ami megvéd a negatív energiáktól

Bizonyára Te is hallottál már a negatív energiákról, amik életedbe beköltözve, a legkülönfélébb dolgokat tudják okozni.

Vannak, amik egyszerűen balszerencséssé tesznek, mások akár a sikertől is megfoszthatnak, vagy egészségedet is megronthatják.

Mértéküktől és milyenségüktől függően vannak olyan eszközök, tárgyak, amik a rontás elleni védelmet erősítik és megakadályozzák, hogy az átok esetleg továbbterjedjen. 

Te is feltetted már magadnak a kérdést: Mit tehetnék a negatív energiákkal szemben? Hát most megadjuk a választ, mely több ügyfelemnek is segített, mint elsőre hinnéd.

Ez a tíz tárgy segíteni fog a védelemben:

 

Gyertya: A legalapvetőbb tárgy, ami az átok elleni védelemben segítségedre lehet. A gyertya fénye természetes ellensége a legtöbb entitásnak, szellemnek. Igaz, a megidéző rituáléknak is alapja lehet, ezért óvatosan kell használni. Az sem jó – tűzveszély szempontjából sem – ha mindig égetjük a gyertyát. A tűz önmagában is elűzi az itt ragadt lényeket, és erősíti a védelmet a negatív erőkkel szemben is.

Füstölő: A füstölő megtisztítja a teret, de csak a természetes anyagokból készült működik rendesen. Az aromásított mű füstölők csak jó illatot árasztanak, de egyébként hasztalanok az átok elleni védelemért folytatott harc során. A legjobb hatást a tömjén és a citrom, illetve a levendula illóolaja hordozza magában. Ha ügyes vagy, és megfelelően utánanézel az eljárásnak, a saját kezűleg készült füstölő a legerősebb fegyver lehet a kezedben!

Lámpa: Ha nincs kéznél gyertya, vagy kevésnek érezzük a pislákoló fényét, esetleg minduntalan elalszik, mikor meg próbáljuk gyújtani, érdemes „modernebb” fénytechnikához folyamodnunk. Lényegében bármilyen fényforrás jól jöhet, ami kéznél van. A lámpa az egész szobát megvilágítja és visszaűzi az árnyékot, így nagyon hasznos mindenféle negatív erővel szemben.

Hegyikristály: A kövek a természet adta fegyverünk ami a Föld ősi védelmét hordozza magában. Érdemes hegyikristályból készült ékszert viselned, ha úgy érzed, valamilyen átok van rajtad, mert olyan ez, mint egy villámhárító, leföldeli a negatív energiákat. Minden kristály alkalmas valamilyen szinten a védelemre, de a hegyikristály az egyetemes védelmet jelentő szimbólum. Ha beszélsz tanácsadóddal, akkor ő meg tudja mondani neked, hogy számodra melyik kristály a személyes védelmeződ

Szenteltvíz: A szenteltvíz az áldás képessége miatt működik. Fontos, hogy az őskeresztények szerint bárki képes volt áldást adni, aki hittestvér volt. Lényegében ez az eszköz hazánkban azért működhet, mert többségben van a keresztény hit. Ha valamit meglocsolunk szenteltvízzel, az egy jó ideig védettséget élvez az átkok ellen.

Kereszt: Ez a tárgy, lényegében inkább szimbólum. Egyetemessége miatt nem csak a keresztényekhez köthető, de természetesen a vallás miatt terjedt el. Ha hálószobánkba, az ágyunk felett van kereszt, az véd minket az álmunkban ránk támadó szellemek elől. Ha ékszerként viseljük, akkor kabalaként funkcionálhat.

Szentképek, szentháromság: Itt is az egyetemes szimbólum tesz minket érinthetetlenné. A vallásos emberek tudják azt, hogy a szentháromság képviseli a tökéletes egységet. Ha erős rontással állunk szemben, szoktam javasolni, hogy ilyen képet tegyen ki a lakásában az illető, főleg ott, ahol sokat tartózkodik. Gyertyákkal kiegészítve a leghatásosabb a védelem.

Só: A só a bölcsesség jelképe a mágiában, ezért semmilyen sötét varázslathoz nem alkalmazható. A sátánisták nem tűrik meg titkos rituáléikon, mert ami a sötétségből táplálkozik, az egyben tudatlan is, ezért nem illik hozzá a só. Persze ne gondold, hogy a gonosz tudatlan, viszont a bölcsesség képes arra, hogy az egyszerűbb és kezdetlegesebb negatív energiákkal hatásosan felvegye a harcot. Ablak és ajtó köré érdemes tenni sót, és természetesen a szenteltvízzel kiegészített védelem még erősebb.

Ezüst: Nem minden legenda egyszerű kitaláció csupán. Bár sokaknak talán a vámpírokról és vérfarkasokról szóló mesék és történetek jutnak eszükbe az ezüst szót olvasva, itt nem arról van szó. Az ezüst, éppúgy mint a só, ősi szimbólum. A tisztaságot, becsületességet és erőt képviseli. Ha valamilyen ezüst tárgyat, ékszert viselsz magadon, az már önmagában ad egy alap védelmet az átkok ellen.

Kabalák: A népi babonák sem alaptalanok minden esetben, ezért az egyszerű „mezei” negatív energiák ellen tökéletesek a nyúlláb, vagy patkó, esetleg malac formájú tárgyak. (A malac kimondottan szerencsét is hozhat.) Ha viszont valakinél komolyabb a probléma, tárgyak mozognak vagy szellemet is láttál, mindenképpen keress fel egy szakembert, akár a vonalunkon is, a nap 24 órájában, mert az ellen erősebb szimbólumokra van szükség!

Forrás: http://astro24h.hu

Ezt a cikket eddig 24143 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

9 egyszerű módszer arra,...

Ezért egyél avokádót!

Megakadtál az életedben?

Élet a szerv-óra alapján

Napi pozitív

Nem számít, milyen lassan mész, amíg nem állsz meg.

Confucius

Jó szívvel ajánljuk