Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés. Albert Einstein

7 jel, hogy sámáni erők birtokosa vagy

A sámánok, olyan gyógyítók, akik kapcsolatba tudnak lépni a természet és a szellemvilág rejtett erőivel, titkos tudásával. Olyan nem evilági üzeneteket, energiákat közvetítenek, mellyel képesek meggyógyítani és felébreszteni másokat.

 

A sámán abban különbözik más varázslóktól és orvosságos emberektől, hogy otthonos a mindennapi és a nem-mindennapi valóságban, ezek határait szándékosan át tudja lépni, és megváltozott tudatállapotban, transzban igyekszik mindezt az embereknek megtanítani. Az illető néha csak úgy spontán, néha tudatmódosító szerek, gyógynövények, kristályok segítségével, vagy dobolós-éneklős táncolós transz hatására képes kommunikálni az ősök szellemével, a természetfeletti erőkkel.

Azt vallják, hogy a látható világon túl létezik egy hatalmas erővel rendelkező láthatatlan világ, ami hatással van minden élőre. Ők ezt a láthatatlan világot úgy kezelik, mint mások a kézzel fogható valóságot. 

A szó eredeti jelentése: "az, aki tud", vagy "a bölcs". 

Úgy tartják, hogy aki valamelyik előző életében sámán volt, annak lelkében, örökké megmaradna a rejtett erők, melyek arra predesztinálnak ebben az életben is, hogy valamilyen ősi tudást átadj, vagy gyógyíts másokat.

Íme, 7 jel, ami arra utal, hogy sámáni erő és tudás van benned:

 

1.Csodás gyógyulás

Súlyos betegségből, balesetből való teljes gyógyulás, mely a csodával határos módon történt.

Erre azért van szükség, mert a sámánok lelke csak úgy válhat teljessé, ha megtapasztalják az újjászületés és a halált. Ez a tapasztalat sokszor valamilyen súlyos betegség, vagy baleset formájában érkezik meg. A tapasztalás során a lélek a szellemvilágba lép át, ahonnan értékes tudással tér vissza.

 

2.Erős kapcsolat a természettel és az állatokkal

A sámánok erős, intuitív kapcsolatban állnak a természettel és az állatokkal. Útmutatóként, hírvivőként használják őket.

Ha úgy érzed, hogy a természet szól hozzád, vagy az állatok jeleznek neked, akkor belső sámánod ébredezik.

 

3.Ösztönös gyógyítás növényekkel, és táplálékkal

Ha beteg vagy, ösztönösen tudod, milyen gyógynövényeket, és ételeket kell használni arra, hogy meggyógyulj.

A sámánizmus a gyógyításnál előszeretettel használ gyógynövényeket, és ételeket. Mindent, ami a természet ajándéka. A szellemvilág ősi bölcsességének ismeretével, a sámánok tudják, hogy milyen növényeket, fűszereket, ételeket kell egymással kombinálni, hogy bekövetkezzen a gyógyulás.

Ha gyógynövényes kiskerted van, és ezeket a gyógynövényeket előszeretettel használod fel önmagad gyógyítására, akkor ez a múltbéli kapcsolat jele lehet a sámánizmus világával.

 

4.Különös álmok, melyekben más dimenziókba látogatsz

A sámánok képesek különböző dimenziókba utazva információt kapni a lelkek múltjáról, jelenéről és jövőjéről.

Ha birtoklod a sámánizmus ajándékát, akkor alvás közben átélheted az asztrális utazás élményét, vagy más dimenziókba, világokba léphetsz, ahol idegen, vagy szellemi lényekkel találkozol.

 

5.Médiumi képességek, tisztánlátás

A sámánok, mivel szorosan együttműködnek a szellemvilággal, így rendelkeznek médiumi képességekkel és tisztánlátással.

Ha egy sámán újjászületik, akkor nagy valószínűséggel ezeket az adományokat is tovább hordozza.

 

6.Különös érzést vált ki belőled a dobolás hangja

A sámánok a dob hangjának segítségével lépnek át más világokba.

Ha megmagyarázhatatlan szenvedélyt érzel a dobolás és a dobok iránt, és a dobok hangja megnyugtat, és ellazít ill. hatására felébredettnek és élénknek érzed magad, akkor ez utalhat sámáni gyökereidre.

 

7.Hallod a sámánok hívását

 

Hívást érzel, ami jöhet egy másik sámántól, vagy a szellemvilágból. Megjelenik egy másik sámán, vagy máshonnan kapsz jeleket arra, hogy ez az utad, a lelked útja…ezek az ajándékaid, melyekkel élned kell!

Fordította: Sándor Judit - Jóportál

 

Forrás:

Ezt a cikket eddig 38830 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Számos betegségen segít a...

13 dolog, amit a mentálisan...

A jelenben élés művészete

Nem haladsz előre vágyaid...

Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés.

Albert Einstein

Jó szívvel ajánljuk