Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk. Paulo Coelho

Vizualizáció mesterfokon

Abraham-Hicks üzenet

 

Az emberek legtöbbször azt mondják: "Nem tudom csak úgy otthagyni az állásomat, nem tudok kiülni a tengerpartra meditálni egész nap. Nem tudom abbahagyni azokat a dolgokat, amit csinálok, mert ott vannak a gyerekek, akiket etetnem kell, ott van a mosogatnivaló, és megannyi intéznivaló..."

Mi azt mondjuk nektek: "Nem arra buzdítunk, hogy hagyd abba a mindennapi tennivalóidat, és csak vizualizálj. Mi csak annyit mondunk, hogy cselekedj egy picivel kevesebbet, és vizualizálj egy picivel többet."

 

Amit szeretnénk megértetni veled, az az, hogy mekkora hatalmas ERŐ van a vizualizációban. Az ENERGIA vizualizáció segítségével való áramoltatása olyan erőket mozgat meg, amit az állandó cselekvéshez szokott ember el sem tud képzelni!

Amikor veszel egy gondolatot, és ezt a gondolatot tartod a fejedben mindössze 17 másodpercig, TISZTÁN - és itt nagyon nagy hangsúly van a tisztán szón, fontos hogy a gondolat ne legyen ellentmondásos! Amikor ezt a gondolatot tartod a fejedben, amire vágysz, úgy hogy: elképzeled, vissza emlékszel valami hasonlóra, azt képzeled, hogy már teljesült, elképzeled, ahogy használod azt amire vágysz, stb. Amikor 17 másodpercig tartod az elmédben a vágyott gondolatot, akkor valahol a világban egy másik hasonló rezgésű gondolat - a vonzás törvénye hatására - csatlakozni fog hozzá. És amikor ez a két gondolat összetalálkozik, egy energiarobbanás fog történni.

Csak azért, hogy érzékeltessük valahogy ezt a hatalmas energiát, ami ilyenkor keletkezik, elmondjuk nektek, hogy amikor az első 17 másodpercnyi gondolat csatlakozik egy másik hasonló gondolathoz a világban, az akkor keletkező energia felér kb. 2000 órányi cselekvéssel! Kétezer órányi munkával!

 

Kapcsolódó kép

Amikor elérsz a következő 17 másodpercig, akkor pedig ennek tízszerese, vagyis akár 20.000 cselekvési óra értékű is lehet. Csupán azzal, hogy a következő 17 másodpercet eléred úgy, hogy közben tisztán arra gondolsz, amire vágysz!

Amikor még tovább tartod a gondolatot, újabb, immár harmadik 17 másodpercnyi ideig, akkor megint meg tudod tízszerezni a hatását. Minden alkalommal, amikor újabb 17 másodpercig tisztán tudsz a vágyadra gondolni - ahogy korábban írtuk, ellentmondásoktól mentesen! - a gondolat egy teljesen új, magasabb szintre lép.

Így aztán egy 68 másodperces TISZTA gondolatnak ÓRIÁSI hatása van, óriási erővel bír. Ennek az ERŐNEK érezhető hatása, azaz fizikailag is megtestesülő KÖVETLEZMÉNYEI lesznek!

Épp ezért, azok, akik kapcsolódnak a Forráshoz, azok sokkal-sokkal több kívánságuk teljesülhet, mivel nem ütköznek folyamatosan Önmaguk ellenállásába, hanem szabadon, erőlködés nélkül teremtenek.

Néha, barátaink azt mondják: "Ez az én helyzetem most, de ide szeretnék eljutni." Aztán pedig: "Óóó, hát Abraham megosztotta velünk a titkot, hogy hogyan tudok eljutni innen, ahol most vagyok, abba a helyzetbe, ahová szeretnék. Szépen elvégzem a vizualizációs gyakorlatot, hogy eljussak innen oda."

De amikor így gondolkodsz, hogy innen akarok eljutni oda, és azért vizualizálsz, hogy sikerüljön eljutni innen oda, akkor közben a rezgésed tartalmazza mindkét helyet, azt is, ahonnan el akarsz jutni a kívánt állapotba, így aztán ellentmondásos lesz a gondolat, és nem történik semmi. Sokkal gyorsabban tudsz előre haladni, ha azt mondod magadnak: Ezt a vizualizációt egyszerűen azért csinálom, hogy közben jól érezzem magam, hogy jól szórakozzak!

Amikor elmész moziba, te sem azt mondod, hogy "Azért nézem meg a filmet, mert pont olyan dologról szól, amit szeretnék átélni, és ha megnézem, akkor én is olyan rezgésbe kerülök, mint a filmbeli szereplők, és az Univerzum majd nekem is szállít hasonló dolgokat..." Persze, ez sem egy rossz megközelítés, de nem ezért megyünk a moziba. Egyszerűen azért megyünk moziba, hogy szórakozzunk, kikapcsolódjunk.

Ezért azt javasoljuk, hogy ne azért vizualizálj, hogy valami megtörténjen. Vizualizálj egyszerűen szórakozásból, az ÖRÖM kedvéért. Élvezd, ahogy csinálod!

Használj ki minden lehetőséget a világon, hogy beengedd, beengedd, BEENGEDD az életedbe azt, amire vágysz!

Az Univerzum tudja, hogy mit akarsz. Megkaphatsz bármit, amire csak vágysz, de neked kell MEGENGEDNED, BEENGEDNED az életedbe!

 

Abraham Hicks

Forrás: http://www.thesecret.hu/vizualizacio_mesterfokon

Ezt a cikket eddig 9517 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

6 ok, amiért a sikeres...

Mi voltál előző életedben?...

A tudatossági szint...

Agytakarítás – 8 dolog,...

Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk