Napi idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg. Eckhart Tolle

72 órás szabály - Álmaid valóra válásának kulcsa

A következőkben egy olyan szabállyal ismertetünk meg, amit nagyon fontos betartani, ha azt szeretnéd, hogy az álmaid ne csak képzelgések legyenek, hanem valósággá is váljanak!

 

A 72 órás szabályt Bodo Schäfer német nemzetiségű író, és üzleti coach alkotta meg. A szabály lényege abban rejlik, hogy ha van egy álmod, amit kigondoltál, egy üzleti terved, vagy bármilyen terv, aminek ötlete hirtelen „kipattant” a fejedből, akkor az ötlet megjelenését követő 72 órán belül el kell kezdened a megvalósítást, meg kell tenned az első lépést, hogy a képzelet, az álom valósággá váljon!

Mindegy milyen apró lépéssel kezded el, a lényeg: el kell, hogy indulj azon az úton, ami elvisz a megvalósítás felé!

A szabály a pszichológusok, és spirituális vezetők körében is ismert. Spirituális körökben úgy magyarázzák a szabály működését: hogy az Univerzum addig nem tud neked segíteni, míg ki nem nyilvánítod szándékodat a cselekvésre, ami az álmod valóra válását szolgálja.

A pszichológusok szerint, tudatalattid aszerint szelektál a vágyaid között, és építi be, fogadja be elméd rejtett részébe, hogy elindulsz-e a cselekvés, a megvalósítás útján!

Tehát, ha van egy terved, ne halogasd! Tegyél meg még ma csak egy apró lépést azért, hogy valóra válhasson!

Sokszor leírtuk már itt a Jóportálon is, hogy az angyalok, az univerzum, a tízmilliószoros teremtő napok, az újhold energiája, vagy a magas rezgésű mandala képek, csak akkor tudnak segíteni, ha te cselekvésre szánod el magad!

A kulcs te vagy! Helyetted egy angyal, kép, mantra sem fogja elvégezni a munkát, de energetikailag hozzá segíthet ahhoz, ha elindultál az utadon, akkor inspiráló üzeneteket, iránymutatásokat küldjön, elgördítse az akadályokat, és sikerre vigye ügyedet, álmodat, bármi legyen is az!

Sok sikert kívánunk álmaid megvalósításához!

 

 

Fordította, kiegészítette: Sándor Judit - Jóportál

Forrás: https://mirror-venus.ru/pravilo-72-chasov-sleduj-emu-i-vse-tvoi-mechty-nepremenno-sbudutsya/

Ezt a cikket eddig 59694 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

9 szokatlan, de hatásos...

Mit látsz meg először a...

Szellemi vezetőd üzen Neked...

Gyógyítsd meg múltadat!...

Napi pozitív

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Eckhart Tolle

Jó szívvel ajánljuk