Napi idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg. Eckhart Tolle

Így kívánj az Univerzumtól, hogy teljesüljön!

Kívánni nemcsak tízmilliószoros napon, vagy újholdkor lehet. Minden egyes nap teremtünk. Hiszen minden nap lehetőséget kapunk arra, hogy a teremtőtől kapott értékes adományainkkal: szavainkkal, érzéseinkkel, gondolatainkkal és tetteinkkel teremtsünk.

 

Ha valamit nagyon szeretnél, bármikor kérheted az Univerzumtól, hogy kívánságod váljon valóra!

Így kívánj, hogy teljesüljön:

 

1.Határozd meg pontosan mit szeretnél, kívánságod legyen egyértelmű, rövid, és egyszerű.

 

2.Mindig pozitívan fogalmazd meg a kérésed! A „nem” szó használata nélkül. Az univerzum nem ismeri a „nem” szót.

Pl.: Helytelen: Ne legyek beteg!

      Helyes: Legyek egészséges!

 

3.A végeredményről beszélj, és ne akard megszabni, hogyan történjen meg, amit szeretnél. Bízz az Univerzum bölcsességében! Bízd rá, hogyan teljesüljön a kérésed.

Pl.: Helytelen: Azt szeretném, hogy egy szerdai délután a cukrászdában találkozzak életem párjával. – Ezzel leszűkíted az univerzum végtelen teremtőerejének lehetőségeit és erre az egy opcióra koncentrálva nem nyílsz meg a más úton érkező lehetőségek elfogadására.

Helyes: Találkozzak azzal a személlyel, akivel kölcsönös szerelemben, szeretetben élünk és boldoggá tesszük egymást.

 

Képtalálat a következőre: „звезда любви”

4.Az apró betűs rész: Számtalan részlete lehet a kívánságodnak, ami apró részletnek tűnik, de te nem is gondolsz rá.

Pl.: Az előbbi példára visszautalva, pl.: hogy az ideális társ független is legyen, vagy legyen kész egy házasságra, esetleg gyermekvállalásra. Ez számodra természetesnek tűnik, de az univerzum számára bizony nem az.

Mire minden részletet pontosan megfogalmaznál, felkelne a nap, ezért tedd inkább hozzá minden kívánság végén: Ezt kérem, vagy ettől sokkal jobbat. Történjen az, ami a legtöbb boldogságot hozza az Univerzum összes élőlénye részére.

 

5.Köszönd meg! Kívánságod mindig hálával teli szívvel zárd egy köszönömmel! Nem is gondolnád, milyen varázslatos ereje van ennek az egyetlen szónak.

 

6.Hidd el, hogy megérdemled és méltó vagy az isteni ajándékok elfogadására!

 

7.Engedd el! Ne görcsölj azon mikor teljesül, ne akarj elébe menni az eseményeknek. Legyél türelmes, és tudd: minden pontosan az isteni időzítés szerint történik.

 

Szeretettel:

Sándor Judit - Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 110716 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Mentális nagytakarítás!...

8 gyógyító hely...

A legkreatívabb Karácsonyfa...

Mindig azzal légy elégedett,...

Napi pozitív

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Eckhart Tolle

Jó szívvel ajánljuk