Napi pozitív

Nem számít, milyen lassan mész, amíg nem állsz meg. Confucius

Négy kristály, ami vonzza a bőséget és a jószerencsét!

A kristályok rezgése különböző pozitív hatásokat hozhat annak, aki viseli őket, vagy magánál tartja.

Vannak kristályok, amiknek segítségével gyógyulhatunk, vannak, amik védelmet nyújtanak, és vannak, melyek viselőjüket anyagi jóléttel, bőséggel és szerencsével ajándékozzák meg.

Íme, négy kristály, ami hozzád vonzza az anyagi bőséget és a jószerencsét:

 

Topáz

Képtalálat a következőre: „topáz”

Belső erővel ruházzák fel azt, aki magánál tartja. Ha ezt a követ viseled, segítségével olyan képességekre teszel szert, mely által intuitív módon mindig tudni fogod mi a helyes döntés, jó lépés, melyek a megfelelő kapcsolatok, amik elvezetnek téged a sikerhez és anyagi jóléthez.

Aurádat olyan erővel tölti fel, mely által egyszerre leszel barátságos, de tiszteletet parancsoló.

Állásinterjún, üzleti megbeszélésen sikert hoz és elismerést.

 

Karneol

Képtalálat a következőre: „karneol”

A kő viselője vonzza a sikert és a pénzt. Segít, hogy ötleteid sikeresen valósuljanak meg és bőséget hozzanak. Abban is segít, hogy ráérezz, ki az, akivel becsületesen lehet együtt dolgozni, és ki az, akit el kell kerülnöd a siker érdekében.

 

Labradorit

Képtalálat a következőre: „labradorit kő”

Felébreszti a benned szunnyadó rejtett erőt és képességeket! Segít, hogy elérd a lehetetlent és megingathatatlanul higgy magadban! Ha üzleti, vagy pénzügyi döntés előtt állsz, vagy valami új ötleten dolgozol, akkor a követ kezedben tartva meditálj a válaszon… Tiszta egyértelmű útmutatást fogsz kapni, mely a pénzügyi gyarapodásodat szolgálja.

 

Akvamarin

Képtalálat a következőre: „akvamarin”

Ez a csodálatos kő, a torokcsakrát tisztítja és erősíti, mely a kommunikációban és a meggyőzésben lehet segítségünkre. Üzleti tárgyalásnál segít, valamint, az értékesítők munkáját támogathatja, akiknek fontos, hogy az ügyfelekkel jól és meggyőzően kommunikáljanak.

 

A kristályok használata kihozhatja belőled a legjobbat, támogathat abban, hogy sikeres legyél! Azonban ne feledd: a cselekvés a tiéd! Helyetted egy kristály, egy angyal, egy mantra sem végzi el a munkát! Megmutatják a helyes irányt és megteremtik a megfelelő energetikai körülményeket, de dönteni, tenni, cselekedni Neked kell!

 

 

Sándor Judit - Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 66902 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Hogyan vonzzuk be a harmonikus...

Az érzelmek hatása az...

10 dolog, amit el kell...

7 rossz szokás, ami...

Napi pozitív

Nem számít, milyen lassan mész, amíg nem állsz meg.

Confucius

Jó szívvel ajánljuk