Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak. Nógrádi Gábor

Mágikus növények, amik védelmezik otthonod!

Őseink is tudták, hogy a növények nemcsak dekorációs célra ill. ételeink ízesítésére, fogyasztásra szolgálnak, hanem különleges rezgésük által védelmet is nyújthatnak otthonunknak. Távol tartva a negatív energiákat és erőket házunktól és lakóitól.

 

Ha szeretnéd, hogy otthonodtól távol maradjanak a bajok, és a negatív erők, energiák, akkor ültesd el kertedbe, ill. helyezd el házadba, lakásodba a következő növényeket:

 

Akácfa

Az akácfa olyan, mint egy transzformátor. Magába szívja a negatív energiákat és pozitívvá alakítja őket. Így áramoltatja át magán keresztül a kapott energiákat, feltöltve környezetét pozitív erővel. Az élet, termékenység szimbóluma.

Kányafa

A női erő szimbóluma. Védelmezi a szerelmet, a férfi női kapcsolatokat. Erős, védelmező talizmán, ami semlegesíti a negatív erők, rossz kívánságok hatását.

Páfrány

A növények királya. Különleges erejével teljesíti a lehetetlennek tűnő vágyainkat is. Ha szárított formában a pénztárcádba teszed, vagy más módon magadnál hordod, megvédelmez a negatív erőktől illetve segít, hogy sikeres legyél a munkádban, és anyagi biztonságban élj.

Komló

A termékenység, bőség, jólét megtestesítője. Távol tartja a szegénységet, és gyermektelenséget a háztól. Fiatal házasoknak sokat segít, hogy gyermekáldásban és anyagi javakban bővelkedjenek.

Tölgy

Az erő és szilárdság jelképe. Védelmez attól, hogy rossz útra térj, védelmez a rossz döntésektől, negatív befolyástól. Talizmánként magadnál hordva termését (makk) megvédelmez minden bajtól, és segít, hogy mindig a jó úton járj.

Kapor

Az ókorban szárított formában zacskókban lógatták az ajtók felé. Úgy tartották, hogy azok az emberek, akik ártó szándékkal jönnek, nem tudják átlépni a küszöböt. Nagy erejű védelmező amulett.

Menta

Távol tartja a gonosz erőket, szellemeket. Sikert és gazdagságot vonz magához, és védelmezi annak meglétét.

Fokhagyma

Távol tartja a negatív erőket, rossz kívánságokat, rossz gondolatokat, a bút és a bánatot a háztól. A népi hiedelem szerint a családi boldogságot is magához vonzza.

Csalán

Erős védelmező hatása miatt távol tartja a tolvajokat, betörőket a háztól. Szárított levelét is szét szórhatjuk az udvaron, a ház körül. Minden más növény erejét felerősíti.

 

 

Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 100025 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Tértisztítás egyszerűen

Építő jellegű kritika,...

Ebből a hihetetlen italból...

6 egyszerű lépés, amellyel...

Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak.

Nógrádi Gábor

Jó szívvel ajánljuk