Napi pozitív

Nem számít, milyen lassan mész, amíg nem állsz meg. Confucius

A bőség, az egyensúly és a gondoskodás mantrája

A szanszkrit és gurmukhi nyelven íródott mantrák mind abban segítenek, hogy emeljék rezgésszintünket, így ezáltal pozitív változást hozzanak életünkbe:

 

Aap Sahae Hoa

Ez a mantra igazi all in one! A bőség, az egyensúly és a gondoskodás mantrája, és segít abban, hogy elismerjük az isteni jelenlétét az életünkben. Ahogy ez megtörténik, minden negativitás a környezetünkből és belőlünk feloldódik és elszáll. Azért valljuk be, ez nagyon jól jön!

De nemcsak ez a hatása: képessé tesz arra is, hogy félelem nélkül vágjunk bele az ismeretlenbe, és segít abban, hogy megalapozott döntéseket hozzunk, hiszen segít a földön tartani.

mantrák napi használatával egy intim kapcsolat tud kialakulni lelkünkkel, és azt, hogy ez az intimitás egyre mélyebbé váljon, egy mantra nagyszerűen tudja szolgálni. Közel két éve használom ezt a mantrát egy meditáció keretében, így van vele jócskán tapasztalatom. Recitálása hozott már sok mindent: hideget, meleget, felemelkedést, unalmat és örömöt, könnyeket és nevetést, és azt tapasztalom, hogy valami hatalmas erővel emel, tisztít, és visz előre az utamon. Mindenkit szívből bíztatok arra, hogy válasszon ki egy olyan mantrát, ami közel áll lelkéhez, és kezdje el még ma!

Aap Sahaaee Hoaa; Sachay Daa Sachaa Doaa  Har, Har, Har

(Megjegyzés: A Doaa kimondva inkább Toa, ahogy az indiai tanáromtól tanultam)

 

 

 

Szerző: Domján Mia - satnamjoga.hu

Képtalálat a következőre: „satnam jóga”

Forrás: http://satnamjoga.hu/vedelmi-mantrak/

Ezt a cikket eddig 6991 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A születési napod száma...

A 7 csakrát energiával...

7 dolog, amit a sikeres...

Lezárás és elengedés –...

Napi pozitív

Nem számít, milyen lassan mész, amíg nem állsz meg.

Confucius

Jó szívvel ajánljuk