Napi pozitív

Nem számít, milyen lassan mész, amíg nem állsz meg. Confucius

4 módja, hogy felébreszd hatodik érzékedet

Ahhoz, hogy világunkban el tudjunk igazodni, 5 érzéket kaptunk: hallás, látás, szaglás, ízlelés, tapintás.

Az öt alapérzék a túlélésünket és fennmaradásunkat segíti.

Azonban létezik egy olyan érzék, ami kevésbé kézzelfogható: a hatodik érzékünk. Ami nem más, mint egy különleges pszichikai képesség: az intuíciónk. Lelkünk mélyről jövő igaz hangja.

Hatodik érzékünk, megérzéseink azok, mely által könnyen olvashatunk a világ rejtett dolgaiban. Olyan dolgokban, melyek nem kézzel foghatóak, nem kimondottak, mégis érezzük, hiszen minden rezgés, energia. Így a valóság hatodik érzékünkkel finoman "kitapintható".

Minden embernek van hatodik érzéke. Minden emberben megvan a képesség, hogy olvasson a szemmel nem látható világ igazságot feltáró energetikai rendszerében.

Ha szeretnéd, hogy hatodik érzéked felerősödjön, és jól működjön, akkor kövesd a következő tanácsokat:

 

 

 

 

1.Találd meg a középpontod

Hatodik érzékedet is használd tudatosan. Törekedj arra, hogy minden érzéked egyformán használd. Egy pillanatra állj meg, és most ne azzal foglalkozz, mi az, amit látsz, hallasz, ízlelsz, tapintasz, szagolsz… Csendesítsd le az elméd, csukd be a szemed és figyelj az érzéseidre. Ha gyakran teszed ezt, akkor aktiválod a benned élő finom energiákat, és ezáltal felerősíted megérzéseid spontán működését.

2.Kapcsolódj a természettel

A természetben élő törzseknek a hatodik érzéküket kellett használniuk a túléléshez, mely által a többi érzékük is finomodott, és a jelenkor emberéhez viszonyítva, szinte természetfelettivé vált. Pedig semmi mást nem tettek, csak kapcsolódtak a természet ritmusával. Az állatok is összhangban élnek a természet rendjével, ezért van az, hogy előre érzik a viharokat, természeti katasztrófákat, vagy képesek távoli helyekről is haza találni.

Hatodik érzékünk legősibb ösztönünk. Minél többet vagy a természetben, a friss levegőn, technikai eszközök nélkül, annál erősebben ébred fel benned ez a különleges erő.

A természet gyógyít és összekapcsol legfelsőbb énünkkel. Kapcsolódj a természettel, és éleszd fel lelked ősi hangját!

3.Vezess álomnaplót

Lelkünk és hatodik érzékünk sokszor az álmainkon keresztül próbál meg üzenetet küldeni. Lehet, hogy sokszor úgy érzed nincs értelme az álmaidnak, azonban sok finom elrejtett üzenetet találhatsz meg bennünk, ha feljegyzed őket és figyeled az ismétlődő jeleket, képeket.

3 hétig minden reggel, közvetlenül ébredés után jegyezd le, mit álmodtál. 3 hét után látni fogod, milyen ismétlődő üzenetek vannak elrejtve az álmaidban.

4.Gyakorolj!

Hatodik érzékünk olyan, mint egy izom. Ha eddzük, akkor erősödik, és egyre jobban támaszkodhatunk majd rá.

Kezdd el tudatosan használni, először csak kis dolgokban hallgass rá. Pl.: Melyik ruhát vedd meg, mi legyen az ebéd, melyik mozgásformát válaszd…stb.

Egy idő után egyre jobban és tisztábban értelmezed majd lelked üzenetét, és intuíciódat követve azon az úton mész majd, mely nagyobb jót hoz el életedben, melyről valaha is álmodni mertél.

 

Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 11242 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

3 tipp - Így nevelj...

10 dolog az otthonodban, ami a...

5 tipp –Így emeld...

A gyömbér levének 10...

Napi pozitív

Nem számít, milyen lassan mész, amíg nem állsz meg.

Confucius

Jó szívvel ajánljuk