Napi pozitív

Nem az az erős, aki nem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni.   Niccolo Machiavelli

A Vonzás Törvényének 10 szabálya, amit be kell tartani, ha el akarod érni a vágyaid!

A vonzás törvénye segítségével saját életünk mesterei lehetünk, úgy alakíthatjuk a sorsunkat, ahogy nekünk a legjobb. Ezért nagyon megéri hinni a vonzás törvényében.

Nézzük a legfontosabb 10 ilyen szabályt, amely segít abban, hogy boldogabbak, kiegyensúlyozottabb életet éljünk:

 

1. A szeretet sosem gyenge, törékeny. A szeretet a legerősebb pozitív energia az életben.

2. A szeretet pozitív ereje mindent képes jobbá tenni az életben, és a legrosszabb helyzetekből is találhatunk kiutat a segítségével.

3. Csak azt tudjuk megvalósítani, amit igazán akarunk. Ha pozitívan állunk a dolgokhoz, az életünk is pozitívabbá válik. Ha negatívizmust sugárzunk, automatikusan rossz dolgokat kapunk vissza az élettől.

4. Függetlenül attól, hogy a gondolataink pozitívak, avagy negatívak, úgy fognak hatással lenni az életünkre, mint a visszhang.

5. Csak a pozitív dolgokkal foglalkozzunk, beszéljünk arról, ami boldoggá tesz. Ezzel máris bevonzzuk a jó közérzetet az életünkbe.

6. Meg van a képességünk arra, hogy pozitív dolgokról, érzésekről beszéljünk, ezért van lehetőségünk arra is, hogy életünket jobbá tehessük.

7. Az élet nem csak úgy magától zajlik, hanem a benyomások, hatások mentén alakul. Éppen ezért vegyük körbe magunkat pozitív dolgokkal.

8. Mindig törekedjünk a pozitív lelkiállapot megteremtésére. Ehhez az kell, hogy azt tegyük, amit szeretünk, olyan emberekkel vegyük körbe magunkat, akik jókedvre derítenek.

9. Iktassuk ki a szókincsünkből a következő szavakat: borzalmas, szörnyű, katasztrofális. Ezek helyett használjunk pozitív töltetű szavakat.

10. Minden vágyunk létezik, csak el kell képzelnünk, hogy mi az, majd tenni kell azért, hogy megvalósuljon.

 

Szerző: tudasfaja.com

Forrás:

Ezt a cikket eddig 27687 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Szeretnéd, hogy virágozzon...

Titok a sikerhez 21 pontban

12 jó tanács, hogy boldog...

Azért vannak az őrangyalok,...

Napi pozitív

Nem az az erős, aki nem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni.  

Niccolo Machiavelli

Jó szívvel ajánljuk