Napi idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg. Eckhart Tolle

Válassz egyet a védelmező isteni kezek közül és tudd meg, mi az üzenete számodra!

A hamsa egy tenyér formájú védelmező amulett, más néven: Isten keze. Univerzális jelképe a védelemnek. 

Válassz egyet a 6 szimbólum közül és olvasd el, mi az üzenete számodra! Hallgass a megérzésedre!

1.Energikus, kíváncsi ember vagy. Ha egy szóval kellene jellemezni téged, az a szolidáris lenne. A természetedből fakadóan mindig tettre kész vagy. Mindig pozitívan állsz a dolgokhoz. Lehetséges, hogy túl sok időt töltesz a jövődön való töprengéssel és ettől néha feszültebb leszel. Ellenőrizd jobban a gondolataidat és csak a „most”-ra koncentrálj! Ettől teljesebb és boldogabb lesz az életed!

2. Megbízható és szorgalmas ember vagy. Te aztán igazán törődsz a többi emberrel. Szerető és kedves lényed, mindenkit elbűvöl. Mindig igyekszel kötelezettségeidnek eleget tenni. Figyelj arra, hogy a segítő szándékodat, ne használják ki!

3. Kreatív, nemes és őszinte ember vagy. Empatikus személyiségednek köszönhetően, átérzed mások helyzetét. Ám az érzékenységet és az őszinteséget nem mindenki értékeli. Tanuld meg elfogadni és értékelni magad, mert csodálatos ember vagy!

4. Szenvedélyes és eltökélt ember vagy. Ha kihívással állsz szemben, nem teketóriázol. Mindig megtalálod a helyes utat és nincs semmi és senki, aki meggátolhatna, hogy elérd a célod. Néha viszont neked is szükséged van a pihenésre. Szánj több időt magadra és meditálj!

5. Nyugodt és barátságos ember vagy. Téged mindenki szeret! Nagyon fontos támasza vagy a családodnak és a barátaidnak is. Egyetlen hibád az, hogy nem tudod, mikor kell „nem”-et mondani! Normális, hogy nem akarsz csalódást okozni másoknak, de ha valami nem tetszik, vagy nem értesz vele egyet, akkor nyilatkoztasd is ki!

6. Idealista és következetes ember vagy. Rendszerető vagy, ezért nálad mindennek megvan a saját helye. Elkötelezett vagy a feladataid teljesítése során. Néha úgy érzed, hogy a gondolataidat meg kell reformálnod, mert nem elég „jók”. Tisztában kell lenned azzal, ha nem pihened ki magadat, nem tudsz hatékonyabban tevékenykedni és nem tudsz megújulni sem. Tehát pihenésre fel!

 

Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 166993 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Egy egyszerű gyakorlat, hogy...

Változtasd meg a környezeted...

12 gyakori álomszimbólum és...

Ezzel a házi krémmel 30 nap...

Napi pozitív

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Eckhart Tolle

Jó szívvel ajánljuk