Napi pozitív

Vannak dolgok az életben, amikért érdemes a végsőkig harcolni. Paulo Coelho

5 akadály, ami blokkolja a bőség áramlását, és feloldásuk

Mit jelent a bőség áramlása? Sokkal többet, mint pusztán azt, hogy áramlik a pénz az életedben. Amikor bőségben élsz, akkor életedet a legnagyobb isteni jólétben éled: egészségben, szerelemben. Szerető, támogató barátok vesznek körül és munkádat szenvedéllyel, szeretettel végzed. Minden nap új lehetőségeket kapsz, hogy kiteljesedj. Összhangban vagy az élet áramlásával és könnyedén reagálsz életed változásaira. Mélységes hála és elégedettség tölti el lelkedet.

 

Nézzük azokat a blokkokat, amik megakadályozhatják, hogy teljesüljenek a vágyaid:

 

1.Te magad sem tudod, hogy mit szeretnél, félsz elköteleződni

Dönteni mindig nehéz. Azonban Istennek, és az Univerzumnak nincs szüksége arra, hogy pontosan meghatározzuk a részleteket. Fogalmazzunk meg nyugodtan kérésben egy érzést, amire vágyunk: biztonság, békesség, boldogság…és engedjük, hogy a részletekről a Teremtő gondoskodjon.

 

2.Félelem attól, hogy rosszul fogalmazod meg a kérést, vagy valami rosszat kérsz

Kérésünk, imánk végére mindig tegyük oda: Ezt kérem, vagy ettől sokkal jobbat. Legyen az, ami mindenki számára a legnagyobb békét hozza. Ezzel elismerjük, hogy az Univerzum normáit saját kívánságaink fölé helyezzük, így valóban csak olyan dolgok történhetnek meg, ami minden ember javát szolgálják.

 

 

3.Félelem attól, hogy nem érdemled meg az Univerzum támogatását

Istennel, a Teremtővel, az Univerzummal, - bárhogy is nevezzük, mindannyiunk veleszületett joga a lelkünkben kapcsolódni. Isten mindegyikünket feltétel nélkül és végtelenül szeret. Az Ő szemében mind egyenlők vagyunk és készen áll arra, hogy kérésünkre meggyógyítsa életünket. Isten szeretete és jelenléte végtelen. Bármikor és bármennyi alkalommal intézhetünk kérést hozzá.

 

4.Félsz attól, hogy vágyaid túlságosan öncélúak

Vannak, akiket úgy neveltek, hogy önzőség kérni vagy túl sokat elfogadni. Valójában az Univerzum végtelen, így akkor is jut másnak a jóból, ha Te is elfogadod az élet ajándékait. És így adni is többet tudsz másoknak!

 

5. Hitetlenség

Lehet, hogy korábban már kértél, és nem teljesült a kérésed. Ezért elvesztetted a hitedet. Azonban a hit a kulcsa annak, hogy meg tudj nyílni és el tudd fogadni a feléd áramló bőséget. A pozitív elvárások csodás megoldásokat indítanak el életedben! Imádkozz hát mindig erős hitért, ami megdönthetetlen alapja lehet az egész életednek. Ha erős hitre vágysz, egyszerűen csak jelentsd ki: Itt és most a hitem tökéletesen erős.

 

 

 

 

Sándor Judit - DOREEN VIRTUE : Angels of Abundance nyomán

Forrás:

Ezt a cikket eddig 62254 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Top 5 Karácsonyi film, amit...

A jelenlét ereje! Egy...

Szo Ham, a lélegző mantra

Fogyj és karcsúsodj...

Napi pozitív

Vannak dolgok az életben, amikért érdemes a végsőkig harcolni.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk