Napi idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg. Eckhart Tolle

7 dolog, amit Isten szeretne, ha az eszedbe vésnél, arra az esetre, ha az élet nehézzé válna

Mikor nehézzé válik az élet, Isten azt szeretné, hogy az apró csodákra összpontosítsunk. Ez lehet egy mosoly, egy kellemes meglepetés, egy üdítő szellő, vagy egy meleget hozó őszi napsugár.

Íme, 7 dolog, amire érdemes odafigyelni, ha már nem látjuk szépnek a világot:

 

1. Isten mindig meghallgat. Mondjuk el neki a bánatunkat, félelmeinket, és kérjük meg, hogy oldja fel ezeket a negatív érzelmeket.

2. Az imáinkkal napról napra erősebbek leszünk, ütközzünk bármilyen mértékű nehézségbe, akadályba. Isten mellénk rendel segítő embereket: az édesanyánkat, a házastársunkat, vagy a barátunkat, akik támogatnak a nehéz időkben.

3. Istennek terve van velünk. Ő tudja, hogy mi a legjobb nekünk, mire vagy szükségünk, mire vágyunk. Így kérjük ki a véleményét legyen szó szerelemről, szakmai életről, barátságról.

4. Az Úr segít meggyógyulni, megerősíti lelkünket, szívünket, ha nagy bánat, vagy csalódás ért. Cserébe mindössze türelmet kér.

5. Megválaszolja azokat a kérdéseket is, amiket senki sem tud. Mindent tisztábban fogunk látni, ha Isten tanácsait megfogadjuk.

6. Bíznunk kell a Teremtőben, az erejében, amellyel jobbá, boldogabbá teszi az életünket. Főként akkor forduljunk az Úrhoz, ha már senki sem tud segíteni nekünk. Ilyenkor Ő mindig ott lesz mellettünk.

 

7. Bármekkora bajba is keveredjünk, sosem vagyunk egyedül, mert Isten ott lesz mindig mellettünk. Ha félünk, ha aggódunk, vagy ha kilátástalannak látunk mindent, akkor is. Ő mindig és mindenkor útbaigazít.

Forrás: http://filantropikum.com/

Ezt a cikket eddig 8749 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Válassz egy gyűrűt és...

Virághoroszkóp – Tudd meg,...

Ez a keverék a ráktól és...

Így védd magad, és szerezd...

Napi pozitív

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Eckhart Tolle

Jó szívvel ajánljuk