Napi pozitív

Vannak dolgok az életben, amikért érdemes a végsőkig harcolni. Paulo Coelho

A fizikai megbetegedések okai, és azok feloldása

A harmadik dimenzióhoz ritkán kapcsoljuk a fizikai integritás ősi törvényeit. Modern világunkban nagyon ritkán vagyunk tudatában annak, hogy mennyire nehéz a 3D sűrű energiájában "kiterjesztett" állapotban lenni, mivel fizikai, érzelmi és szellemi stressznek eredményeként testünk, mint egy jelzőrendszer működik. 

 

A kialakult egyensúly-eltolódások és blokkok gyógyíthatóak az éréseinken, elménken és testünkön végzett munkával.

 

Testünk egyensúly-eltolódásai - helytelen testtartás és egyéb fizikai problémák - az élet során kialakult fizikai, emocionális, mentális és spirituális blokkok következményei.

Ezeket bármelyik szinten megszüntethetjük, de ne feledjük, hogy a legközvetlenebb út a testünkön át vezet. Nagyszerű dolog, hogy amikor a testünkön dolgozunk, a fájdalom, a rugalmasság hiánya vagy a betegség nem szűnik meg addig, amíg szembe nem nézünk érzéseinkkel.

A testen végzett munka bármely formája közvetlenül elvezet a problémához, és tested mutatja  a megoldást.  A munkát mindenkinek saját magának kell elvégezni - persze igénybe vehetünk segítséget - de éppen az önmunka miatt sokan egyszerűen orvoshoz mennek, hogy ő "javítsa meg" a testüket.

Ha odafigyelünk a fájdalomra, meghallgatjuk üzenetét, rendszeres belső tisztítással és gyakorlatokkal, valamint helyes értrenddel gyakran "maguktól" megoldódnak a problémák. Az allopátiás gyógyítást sürgős esetben és diagnosztizálásra kellene első sorban használni.

A gyógyszerekkel kikerüljük testünk üzenetét és így mélyen a testünkbe zárjuk a problémát. A rossz közérzet azért szűnik meg, mert a betegség mélyebb rétegekbe húzódik vissza, végül ismét jelentkezik, ha az okot nem oldottuk fel.

A fizikai megbetegedések az energiák egyensúly - eltolódására utalnak, amelyek testmunkával, az érzelmek feldolgozásával, mentális reorientációval és spirituális kapcsolódással korrigálhatók.

Örökletes problémák esetén olyasmin kell dolgoznunk, amiből szüleink vagy nagyszüleink nem tanultak. Ha beleragadunk egy családi érzelmi konfliktusba, amelyet még nem azonosítottunk vagy dolgoztunk fel, és ezt testünkbe zárjuk, végül magunkon fogjuk viselni az örökletes problémát.

A saját egészségünkkel való törődés alapvető feladatunk, és nagyon érdekes megfigyelni, amint fizikai testünk felfedi érzelmeinket és gondolatainkat; testünk a lélek csodálatos temploma.

A testünkön végzett munka hatáskörének kiterjesztése révén megtanulhatjuk a háromdimenziós sűrű anyagban való mozgást, a térben és időben való utazást. Sokan elveszítik a természetes áramlást és  szinkronicitást, amikor felgyűlnek testükben a blokkok.

A jóga, a tánc, a tai chi, a meditáció, a testre és a szellemre összpontosító séta és a zenélés létfontosságú gyakorlatok, mert lehetővé teszik, hogy testünk ideális inkarnációs mintává "bővüljön".

Aki képes fenntartani ezt a formát, annál ritka vendég lesz a hátfájás, az ízületi gyulladás, a térdproblémák vagy a rossz tartás. Természetesen ideiglenesen szükségünk lehet helyettesítőkre, de az csak végső mentsvár legyen. Le kell lassulnod ahhoz, hogy tested formában tartása érdekében érezhesd szerveid és véred rezonálását, egész testedet meg kell mozgatnod és rendszeresen nyújtanod kell ahhoz, hogy kapcsolatban maradj az inkarnációs formáddal.

Ha így élsz, kirobbanó formában érezheted magad, és emocionális, mentális és fizikai blokkjaidat egyaránt azonosítani tudod. A fizikai blokkok oldásával emocionális blokkok nyílnak meg, és elméd megérti, hogyan hat a tested gondolataidra.

 

 

Barbara Hand Clow: Kilenc dimenzió alkímiája című könyve alapján

Forrás:

Ezt a cikket eddig 7474 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Így győzd le az...

5 szuper technika, amivel...

A betegségek oka a...

Így gyógyulj karalábéval

Napi pozitív

Vannak dolgok az életben, amikért érdemes a végsőkig harcolni.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk