Napi idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg. Eckhart Tolle

Szerinted mi van ezen a képen? Válaszod meglepő dolgokra nyit fényt!

Nézd meg ezt a képet alaposan és döntsd el, te mit látsz ezen: egy fát, egy robbanást, két kezet, vagy tulajdonképpen semmit? Ha eldöntötted, nézd meg mit árul el rólad!

 

Robbanás

Ha leginkább erre hasonlított számodra a fenti kép, akkor nagyon gazdag fantáziád van, amit sok esetben tudsz is kamatoztatni. A művészi területen kiválóan teljesítesz és rendelkezel olyan rejtett tehetségekkel is, amikről még te sem tudsz. Gondolkozz el rajta, mit szerettél csinálni gyerekkorodban – lehet, hogy az lesz az új hobbid, de elképzelhető, hogy meg is tudsz élni belőle, ha ügyes vagy! A lényeg: mindenképpen használd ki ezt az előnyödet és kamatoztasd kreativitásodat!

Két kéz

Ha számodra a fenti képen két kéz látható, akkor logikus gondolkodásod van, ami miatt sokan keresnek téged tanácsaidért. Gyors észjárással rendelkezel, számodra nincs lehetetlen ha a problémák megoldásáról van szó. Soha nem esel pánikba, inkább akkurátusan átgondolnod, milyen lehetőségeid vannak, és azután döntesz. Higgadtságoddal másokat is képes vagy megnyugtatni, ami miatt szintén sokan fordulnak hozzád.

Fa

Ha szerinted a fenti kép egy fát ábrázol, akkor te egy olyan ember vagy, aki minden apró részletre odafigyel és semmilyen apró részlet fölött nem siklik el. Emiatt talán kissé érzékeny vagy mások hangulatára, megérzed, ha valakinek titkon rossz a kedve, vagy valami a lelke mélyén nagyon emészti. Jó kommunikációs készséged van, jól tudsz vigasztalni, bárki sírhat a válladon, ha úgy érzi, szüksége van egy kis bátorításra.

Ha nincs semmi a képen

szerinted, akkor az egyetlen dolog, amire szükséged van az a pihenés, mert mind fizikálisan, mind lelkileg túlterhelt vagy. Annyira fáradt mindened, hogy még ahhoz sincs erőd, hogy kreativitást vigyél az életedbe. Szünetet kellene tartanod, ha nem szeretnél ennek következményeivel szembenézni!

 

Szerző: tudasfaja.com

Forrás: http://www.tudasfaja.com/

Ezt a cikket eddig 73372 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A 7 legjobb bőségmantra

Sokat idegeskedsz? Égess el...

A ‘híres’ fekete...

Top 5 Karácsonyi film, amit...

Napi pozitív

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Eckhart Tolle

Jó szívvel ajánljuk