Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod. Joe Vitale

Gyakorlat – Lépj be a boldogság kapuján!

A következőkben egy gyakorlatot fogok bemutatni Gerald O'Donnell-től.

Gerald Floridában él, ahol ír, meditál és megosztja tudását a világgal. Azt állítja, hogy mindannyian egy illúzióban élünk, és képesek vagyunk befolyásolni ezt az illúziót. Arra tanítja az embereket, hogyan valósítsák meg álmaikat.
A következő technika abban segít, hogy elindulhass a nagyobb boldogsághoz vezető úton. A bemutatásra kerülő gyakorlatokat tanácsos beiktatni mindennapjainkba, mert feloldanak sok régi, megrögzült gondolatmintát, melyek nem szolgálják a javunkat. Ha rendszeresen gyakoroljuk ezeket, akkor felkészítenek bennünket a spirituális- és személyiségbeli fejlődés magasabb szintjére.

1. gyakorlat: A létezés új módja

 

Ez a gyakorlat életünk megváltoztatásának egyik kellemes és hatásos eszköze. Segítségével feloldható az anyagi javak üldözéséből származó stressz (és annak melléktermékei, mint a félelem, elszigeteltség, frusztráltság, harag és depresszió) Ugyanakkor nagyon egyszerű a technika. Növeli a magasabb Éned rezgésfokát. A mottója: "mosolyogj a világra és a világ visszamosolyog rád!"

Felkeléstől lefekvésig az egész nap folyamán képzeld el, hogy belülről mosolyogsz a külvilág realitásaira tevékenységed folyamán! Képzeld el, hogy elméd legmélyebb zugaiból, szíved mélyéből mosolyogsz és ezt a boldogságot és mosolyt szemeid és arckifejezésed által kivetíted a külvilágra!
Nem számít milyenek a körülményeid, meg fogod tapasztalni, hogy szemeid mosolyogni fognak és hamarosan ajkaid is.

Ezalatt képzeld el, hogy szíved folyamatosan egy belső mosolyt sugároz, mely a puszta lét örömével teli!

Kb. 2 hét elteltével jelentős változásokat fogsz tapasztalni. Nemcsak a külvilággal való kapcsolatodban, hanem abban is, ahogyan a világ a maga valóságát feléd vetíti. Félelmeid kezdenek eltűnni és a belső béke és szeretet érzése fog elárasztani.
Figyeld meg, hogy az emberek keresni fogják társaságod és "belső szereteted"! 

Forrás: http://inspiralo-uzenet.blogspot.hu/

Ezt a cikket eddig 26647 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Eláruljuk a titkot! Így...

Hogyan válnak kívánságaink...

A mantrák használata

3 módszer pszichikus...

Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.

Joe Vitale

Jó szívvel ajánljuk