Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak. Nógrádi Gábor

9 módja annak, hogy kivédd a negatív energiákat

Vannak olyan helyzetek, amikor úgy érezhetjük, hogy a negatív események, ill. a negatív emberek kimerítik energiáinkat.

 

Az is előfordulhat, hogy a stressz és a negatív energia még a történések után is velünk maradnak, és ezen bosszankodunk.

Ne szomorkodj, most 9 olyan módszert osztunk meg veled, ami által leszámolhatsz ezekkel a negatív erőkkel! Engedd meg magadnak, hogy boldog lehess!

 

1.Kristályok

Obszidián, ametiszt, tigrisszem, fluorit, fekete ónix – ezek a kövek tökéletesen alkalmasak arra, hogy Téged és otthonodat megtisztítsanak minden olyan negatív, mérgező energiától, amit magadba szívtál másoktól.

Lehet, néhányan szkeptikusak vagytok azzal kapcsolatban, hogyan szüntetik meg a negatív rezgéseket a kristályok. Gondoljatok arra, hogy számtalan más módon a tudomány is használja őket: pl. az órákban és a számítógépekbe. A körülöttünk lévő kristályok áldásosak lehetnek számunkra.

 

2.Zsálya

SKCaliSage White Sage Mini Smudging Stick - 3Pack (4

Zsályából soha nem elég! Én személy szerint a kaliforniai fehér zsályát használom, ami füstölő formájában itthon is kapható. Gyújts egy füstölőt és járd körbe vele a házat ill. a helységet, amit tisztítani szeretnél. Saját magad tisztítására rajzold körbe magad körül az aurádat! Ez a technika nemcsak megtisztít minden negatív energiától, hanem abban is segítségedre van, hogy a negatív entitások, kóbor lelkek elkerüljék otthonodat. A zsálya segít abban, hogy otthonod légköre vonzó legyen a pozitív energiák és az Angyalok, Felemelkedett Mesterek számára.

 

3.Illóolajok

Az illóolajok szintén egy csodálatos megoldás arra, ha meg akarsz szabadulni a negatív energiáktól. Legerősebb tisztító hatása a szantálfának és a mirhának van, mindemellett az illatuk is lenyűgöző. Tértisztításra párologtasd az illóolajat. Önmagad tisztítására az is elég, ha belélegzed az illatát vagy bedörzsölsz egy picit hátul a nyakadra, a fejed tetejére, vagy a homlokod közepére.

 

4. Tömjén

A Nag Champa egy tibeti füstölő, ami tökéletesen helyettesíti a zsályát és az illóolajokat. Ez a különleges füstölő teljesen mentes minden mesterséges anyagtól. Helyezkedj nyugalomba, és gyújtsd meg ezt a füstölőt. Kitisztítja elmédet az összes aggodalomtól és félelemtől.

 

5. Fehér Fény Meditáció

Képtalálat a következőre: „white light”

Kényelmesen helyezkedj el egy fotelben, csukd be a szemed és képzeld el, hogy egy meleg ragyogóan fehér fény körbevesz téged, az otthonod, és mindazokat, akiket szeretsz. Akárhányszor negatív helyzetben érzed magad, koncentrálj erre a fehér fényre.

 

6.Mosd le a negatív energiákat

Ha a fürdővízbe virág szirmokat vagy illóolajat teszel, vagy zuhanyzás közben égetsz egy füstölőt és elképzeled, hogy a fehér fény átmossa testedet és aurádat, az tökéletes módszere, hogy megtisztítsd magad a negatív energiáktól.

 

7.Mantra

Lehet saját mantrád, ami olyan nyugtató szavakból áll, melyek ismételgetésével megszabadulsz az elmédet és lelkedet szennyező negatív energiáktól. A mantrák használatával a használt szavak gyógyító rezgésére reagál a szervezeted energiája.

 

8.Hangok

Képtalálat a következőre: „hangtál”

Harang, gong vagy hangtál használatával a hang rezgésének segítségével ugyanaz az eredmény érhető el, mint a mantrákkal. A hangok vibrálásával tisztul meg otthonunk és testünk a negatív energiáktól és feltöltődik pozitív rezgésekkel.

 

9.Amulettek

Valamennyi vallási irányzat vezetői hisznek abban, hogy a negatív energiák kivédhetők az amulettek védelmező erejével. A koncepció ugyanaz, mint a kristályok esetében. Hinned kell abban, hogy az amulett hatalmában áll a védelmed, és hogy viselésével csak jó energiákat vonzol magadhoz.

 

Fordította, kiegészítette: Sándor Judit – Jóportál

Forrás: http://expandedconsciousness.com

Ezt a cikket eddig 121145 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A láb és az altest...

Házasságkötésed dátuma...

Növeszd a gyökereidet! -...

Íme a babérlevél...

Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak.

Nógrádi Gábor

Jó szívvel ajánljuk