Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod. Joe Vitale

Betlehemi Láng – Oszd meg szeretteiddel, barátaiddal, és fogadd be életedbe a fény legmagasabb áldását!

Ádvent kezdetén Betlehemben a Születés Barlangjában ünnepélyesen gyújtanak egy gyertyát, melyet az osztrák televízió és légitársaság segítségével Bécsbe visznek el, ahol ünnepélyes keretek között az Osztrák Cserkészszövetség ad át a környező országok cserkészeinek, hogy elvigyék saját országaikba is.

 

Magyarországon minden évben Budapest egyik templomában fogadják a lángot, és innen jut el a cserkészek segítségével az ország minden részébe.

A Jóportálhoz a Betlehemi Láng az FM7 egri rádió műsorvezetőjének, Rohlicsek Juditnak köszönhetően jutott el, amit ezúton is nagy hálával és szeretettel köszönünk!

A Betlehemi Láng Isten és az Angyalok szeretetét, békéjét közvetíti az emberek felé, mely áldást hoz minden léleknek. Emlékeztet minket arra, hogy Isten szeretetének fénye örökké él, bennünk emberekben. És mi felelünk azért, hogy a szeretet lángját továbbadjuk, életben tartsuk.

Fogadd szeretettel a Betlehemi Lángot, és oszd meg másokkal is:

 

 

 

 

Szeretettel:Sándor Judit - Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 8690 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Az emberek játszanak a...

Mennyire vagy csorba? -...

Mobilmosógéppel segít a...

Adventi gyertya színei és...

Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.

Joe Vitale

Jó szívvel ajánljuk