Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod. Joe Vitale

Először is, kérlek adj magadnak időt…

Először is, kérlek adj magadnak időt. Ha még nincs melletted a megfelelő személy, valószínűleg még valamit meg kell tapasztalj, vagy magadra kell figyelj, mielőtt be tudsz fogadni az életedbe, a lelkedbe egy másik lelket.

 

Vágysz a törődésre, a feléd irányuló figyelemre, de elfelejted, hogy majd neked ezt viszonoznod kell tudni. Nem csak úgy ímmel, ámmal, hanem teljes odaadással, mert a kapcsolat csak így működik. Egymást szeretve, tisztelve, kényeztetve. Bizony, kényeztetni kell, meg kell mutatnod, sőt éreztetned kell minden nap, hogy mennyit ér számodra, hogy milyen nagy szerepe is van a te boldogságodban.

Azonban ha még nem vagy teljes odabent, úgy értem, nem szereted és fogadod el magad, akkor egy másik lény ezt képtelen lesz pótolni. Addig hiába akarsz kapcsolatot építeni, mert ott marad az az űr az önszeretet helyén, azt pedig, hidd el, senki sem képes betölteni.

És abban az életszakaszban, amikor majd éppen nem akarsz görcsösen valakit, mert jól érzed majd magad egyedül is, hirtelen megismered azt a személyt, akit te is önmagáért leszel képes tisztán szeretni. Nem fogod tudni megmagyarázni, nem lesz indokod sem, csak az igaz, belülről fakadó mély tudatosság, hogy a szerelem mennyire más, mint ahogy azt képzelted.

 

 

-Agárdi Zsóka-

Forrás: https://www.facebook.com/agardizsoka/?fref=ts

Ezt a cikket eddig 5847 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Ima lélektársunk...

Az Angyalok tanítása –...

Hagyd becsukódni az ajtót

Egy történet, hogy soha ne...

Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.

Joe Vitale

Jó szívvel ajánljuk