Napi pozitív

“Az erő mögötted hatalmasabb, mint az akadály előtted!” dr. Mayer Andrea

Decemberi numerológia – Kapcsolódás az istenivel, belépés egy magasabb dimenzió kapuján!

December hónapja a pihenés és az önelemzés ideje, kiegészülve a 2018-as új év merész tervével.

12-es szám a közösség száma, úgyhogy most újra érdemes kapcsolódnunk és szocializálódnunk az általunk választott közösséggel. Ez a kapcsolódás azért is különösen fontos innentől, mert az újév egyfajta kreatív erővel és lendülettel kezdődik majd, és a hasonló emberekkel kapcsolódva érhetjük el a legjobb eredményt.

2017 decembere már erősen kapcsolódik a 2018-as évhez, mivel december szívszáma 11, ugyanúgy, ahogy 2018 összszáma is. Ez azt jelenti, hogy az emelkedésre, az inspirációra, az istenivel való kapcsolódásra irányuló szívünk vágya most magas fordulatszámon pörög, és megvan bennünk az az igény, hogy ez folytatódjon az új évben is.

2018-as előzetes:

2018-ban tehát minden a kapcsolatokról és arról a képességünkről is szól majd, hogy teret nyerjünk életünk azon területén, ahol inspirálva érezzük magunkat. Nincs több középszerűség érzés: az új dolgokat, projekteket és vállalkozásokat tekintve egész évben egy lelkesedéshez közeli állapotban leszünk.

Az előidézője mindennek 2018 ajándék száma, ami a 9-es (1+8=9), és a 9-es a legerőteljesebb szám. A tűz elemet jeleníti meg, ami tovább halad az éter elembe. A dolgok így majd igen felforrósodhatnak, és igen, kitaláltad, a környezetünk is. Így újabb melegrekordok várhatóak.

De térjünk vissza a Most-ra.

Kérdezd meg magadtól decemberben szívedből kapcsolódva: Hol akarok valójában lenni, és hogyan jutok el oda? A 11-es számban a vízió játszik most nagy szerepet, és a 9-es ajándék szám azt suttogja: hogy nagyobb dolgok kapujában állunk.

A nagyot álmodás és a kreatív erőink megidézése mellett az is fontos, hogy le tudjuk földelni mindezt. Földelés miatt célszerű a természetbe menni, és kapcsolódni a Föld Anyával, átölelni egy fát, megérinteni a földet.

Tovább elemezve még a decembert: egy trükkös terület van, aminek érdemes tudatába kerülnünk, és ez az ígéretek. Ne ígérj meg ezúttal semmit, ne tegyél újévi ígéretet sem, ha csak nem vagy teljesen biztos abban, hogy betartod. Ha nem tartod be, akkor könnyen olyan helyzetben találhatod magad, amiben azt gondolod: „Oh, hogyan kerültem megint ebbe bele?”

Numerológiai értelemben ezt az alap számításban találhatjuk, ahol a 13-as szám jelenik meg (a hónap 3-as számának és az év 10-es számának összege). A 13-as egy rendkívül sokoldalú szám, pozitív aspektusában a „a szó ereje”, de negatív értelemben íz ítélkezés, megtévesztés, elárulás száma is.

Mivel az alap számítás átalakító számának további dinamikája a 7-es szám, ezért az emberek most nem fognak jól hallani. A legegyszerűbb kommunikációban is zavarok és félreértések alakulhatnak ki, úgyhogy ismételd meg a mondandód világosan, vagy írd le inkább. Az e-mailben vagy a szöveges üzenetekben is olyannyira tisztázd a dolgokat, hogy lehetőséged legyen azt mondani: „Itt van feketén fehéren az, amit mondtál.” Ez mind abban segít, hogy elkerüld a hibáztatást, a haragot és a frusztrációt. Nem arról szól, hogy a másik téved, hanem arról, hogy hogyan legyen jobb mindenkinek.

2017 egy rendkívüli év volt, nem kétséges. 2018 éve is csodálatos lesz. Ez a jelenlegi pillanat a Vízöntő kori átmenet kibontakozó tapasztalatában azonban megköveteli a pszichénkben és a tudatosságunkban az erőnk és befolyásunk megváltoztatását. A mai világban a jelenléted jelenti a fordulópontot, amikor tudatosan használod a tetteidet és a szó erejét a jó, a kedvesség és az emelkedés érdekében.

Élvezd ezeket a napokat, az új évben újra találkozunk, hogy felfedezzük a kapcsolódásról szóló új tájakat és az általad létrehozott megújulás finomabb esszenciáját. Sat Nam.

„Azok, akik a Vízintő kor felemelkedését szolgálják, örökké élnek majd a következő nemzedék emlékezetében.” (Yogi Bhajan)

 

 

Írta: Nam Hari Kaur, forrás, fordította: Domján Mia (satnamjoga.hu)

Forrás: http://satnamjoga.hu/

Ezt a cikket eddig 10349 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Uram, nem csodákért és...

Értékes útravaló, hogy...

Mit látsz meg először ezen...

"Mert a legnagyobb örökség,...

Napi pozitív

“Az erő mögötted hatalmasabb, mint az akadály előtted!”

dr. Mayer Andrea

Jó szívvel ajánljuk