Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk. Paulo Coelho

2017.10.31. – Halloween – Az év legmisztikusabb éjszakája

Samhain, ismertebb nevén Halloween, egy ősi kelta ünnep, ami október 31-én este sötétedéskor kezdődik, és november 1-én reggel végződik.

 

Ezen az éjszakán a látható és láthatatlan világ közötti fátyol elhalványodik, feloldódnak a határok. Újfajta energiák működnek, melyek nemcsak a láthatatlan világgal kapcsolnak össze minket, hanem lényünk legősibb részével is. Ahol minden egy: múltunk, jelenünk jövőnk. Őseink története és sajátunk eggyé válik.

Ez az éjszaka a halál, és az élet, az elmúlás és újjászületés örök körforgására emlékeztet minket, mely lelkünk halhatatlanságát hivatott megmutatni.

Ennek a napnak az energiái segítenek, hogy szeretettel engedjünk el régi dolgokat. Hogy emlékezzünk őseinkre, és azokra a lelkekre, akik bár nincsenek velünk, mégis a részeinkké váltak. Adjunk hálát őseinkért, és minden tanításukért: hisz nélkülük nem lehetnénk azok, akik most ebben a pillanatban vagyunk.

Hálával teli szívvel zárjunk le, engedjünk el, bocsássunk meg ezen a napon…és szabaduljunk meg minden lelkünket mérgező negatív energiától.

A lélek halhatatlanságára emlékeztet ez az este, minden élő örök fényére, mely soha nem veszik el, csak egyik létformából egy másikba alakul át. Az egység, az egymáshoz kapcsolódásra emlékezés ideje ez, és a hálaadásért, mindenért, amit eddig kaptunk. Beleértve a leckéket és nehézségeket is.

Intuíciónk fokozódik ma este, és könnyen kapcsolódhatunk lelkünk esszenciájához: a végtelen, feltétel nélküli szeretet mindenhol és mindenkiben létező forrásához.

Gyújtsatok ma gyertyát, találjatok lelketek belső igazságára, és fényére. Fogadjátok a fentről jövő üzeneteket, kapcsolódjatok a fényben. Védelemért mindig hívjátok Mihály Arkangyalt!

Holnap pedig elhunyt szeretteinkért gyúlnak majd a fények, de erről holnapi cikkemben írok bővebben.

 

 

Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 10443 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

8 dolog, ami a Dalai Láma...

A most hite – A mai nap...

Az áldás völgye

2017.09.29. - Szent Mihály...

Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk