Napi pozitív

“Az erő mögötted hatalmasabb, mint az akadály előtted!” dr. Mayer Andrea

3 reggeli mantra – Varázsolj magadnak sikert, jólétet és szerencsét!

A mantrák, olyan nagy erejű szavak, melyek rezgései változást, gyógyulást indítanak el annak életében, aki használja őket.

 

Varázsszavak, melyek kimondása áldásokat közvetít az univerzum egészébe.

Reggel bármikor kimondhatod őket: készülődés közben, utazás közben, vagy ébredés után az ágyban.Használd őket rendszeresen, és ismételd el a megerősítéseket legalább háromszor. Ismételheted őket hangosan, vagy magadban. Tükör előtt, vagy behunyt szemmel. A lényeg: használd! Bárhol, bármikor, bárhogyan.

Következzen 3 nagy erejű napindító mantra, melyek gyógyító rezgése a siker, a jólét, a szerencse energiáit hozza el életedbe:

1.Ma kapcsolódom az Univerzum támogató energiáival, a szeretettel, a bőséggel, a végtelen lehetőségekkel, mely által sikeres lesz a mai napom.

2.Szeretem magam, hiszek magamban, tetteim, szavaim, ezt a végtelen hitet és szeretetet tükrözik ma, és életem minden napján.

3.Köszönöm, hogy testileg, lelkileg, szellemileg egészséges vagyok, és van erőm életemért tenni, a nagyobb jóért változtatni, az álmaimért dolgozni, az igazamért szeretettel kiállni, és önmagamért, sorsomért felelősséget vállalni.

Szeretettel:

 

 

Sándor Judit - Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 10107 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Vajon tényleg érdemes minden...

A nap legcukibb videója!...

10 jel, hogy spirituális...

Egy történet, hogy soha ne...

Napi pozitív

“Az erő mögötted hatalmasabb, mint az akadály előtted!”

dr. Mayer Andrea

Jó szívvel ajánljuk