Napi pozitív

“Az erő mögötted hatalmasabb, mint az akadály előtted!” dr. Mayer Andrea

Védelemre van szükséged életed bármely területén? - Mihály Arkangyal segít!

Mihály Arkangyal nevének jelentése: aki Istenhez hasonlatos.

 

Ő az égi seregek vezére, aki védelmezi a fényt a negatív erőkkel vívott harc során. A legfőbb védelmezője és vezetője azoknak, akik a fény terjesztéséért vállaltak feladatot itt a Földön.

 

Ha úgy érzed, védelemre van szükséged bármilyen területen: sok a rosszakaród, vagy negatív, lehúzó közegben tartózkodsz, vagy egyszerűen csak szeretnél gondoskodni az energetikai védelmedről, akkor Mihály Arkangyal segít Neked!

 

Akik a spiritualitás iránt érdeklődnek és ilyen jellegű gyakorlatokat végzenek, esetleg összejövetelekre járnak, meditálnak, azok feltétlenül kérjék e nagyhatalmú arkangyal segítségét. Hiszen Mihály Arkangyal meghívása és jelenléte garancia arra, hogy egyedül a fény és a szeretet energiájának megnyilvánulásai érnek el hozzánk.

Mihály Arkangyalt a festményeken mindig karddal és pajzsával együtt ábrázolják. Kardjával nemcsak a gonosz erőket győzi le, hanem megszabadít egészségtelen félelem alapú kötelékeinktől is. Segít abban, hogy a félelmeket legyőzve teremtsünk egy szereteten és bizalmon alapuló új világot!

 

Képtalálat a következőre: „archangel michael shield”

Mihály Arkangyalt bármikor hívhatod, ha úgy érzed, szükséged van védelmére vagy útmutatására.

 

Egyszerűen csak szólítsd meg: Kérlek Mihály Arkangyal, gyere ide hozzám most, védelmezz engem és önts bátorságot belém a következő helyzetben: (itt mondd el azt a problémát, ami miatt félsz vagy aggódsz.) Kérlek, hogy vegyél körbe védelmező pajzsoddal, ami megvéd engem minden negatív, alacsony rezgésű energiától.

Mihály Arkangyal bátorságot, önbizalmat és erőt önt beléd és minden szituációban védelmez téged a negatív energiákkal szemben.

 

 

 

Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 7346 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Mit jelent valójában a...

Mese a Léleknek: Móra Ferenc...

Csodatévő Szent Filoména...

Néha mindenünket el kell...

Napi pozitív

“Az erő mögötted hatalmasabb, mint az akadály előtted!”

dr. Mayer Andrea

Jó szívvel ajánljuk