Napi pozitív

“Az erő mögötted hatalmasabb, mint az akadály előtted!” dr. Mayer Andrea

AZANŐ 5 üzenete második feleségeknek, első feleségeknek, nőknek, és férfiaknak!

Bali Edina Zsanna sikerkönyve elsősorban a nőknek szól, nőknek, akik második, esetleg harmadik feleségként kerültek be egy családba, és ott úgy ítéltettek meg és el, hogy nem tettek mást, csak szerelmesek lettek, és keresték a saját boldogságukat...

De megszólítja az első feleségeket, a férjeket, a gyermekeket is.

Gyógyulást ajánl, a maga egyszerű, kedves, nem okoskodó, nem kioktató formájában. Bali Edina Zsanna ugyanis "csak" mesél...

Mesél 20 nő történetén keresztül, melyekben, ha önmagadra ismersz, és szembe nézel az igazsággal, akkor olyan felismerésekhez juthatsz, melyekkel önmagadat gyógyíthatod meg.

Ő AZANŐ, aki harmadik feleségként tapasztalta meg egyszerre a tiszta szerelem felemelő érzését és a fő gonosz szerepét...

Ő AZANŐ, aki őszintén vállalja a vágyait, a hibáit, a félelmeit, a fájdalmait, és, aki őszintén beszél a második feleségek megítéléséről.

Nekem viszont Edina AZANŐ, aki nem fél önmagába nézni és látni, aki mer szívből kapcsolódni, mer adni, mer elfogadni, és mer változtatni, hogy egységben legyen, hogy szeretetet adjon, hogy ragyogjon. Nem csak önmagával, nemcsak párjával, hanem a világgal is egységet és harmóniát alkot.

Ő AZANŐ, aki bejárva saját útját, tanult, karriert épített, majd mert kilépni saját biztonságos világából, és egy másik emberben felolvadva megtapasztalni saját nőiségét, a feltétlen szeretetet és odaadást. Olyan szellemi utat járt be férjével egységben, mely felemelte, új emberré tette, és mely folytonos fejlődésre ösztönzi a mai napig. Ő az, aki olyan ember mellett él, akivel 16 éve töretlenül szárnyalnak a lélek síkján. Mindig és örökké együtt. Egységben és tiszta szerelemben.

 

Edina könyve és általa megfogalmazott missziója olyan örökérvényű igazságokat tartalmaz, melyek mindnyájunkat előre vihetnek spirituális fejlődésünk útján:

1.Egyek vagyunk

Mindenkinek van története, melyben olyan kereszteket hord, melyek súlyáról mit sem tudhatunk. Ha egy családban bárhol elindul a gonoszkodás, a dráma, előtör a harag, és indulatból, félelemből cselekszünk… ott senki sem nyerhet. Ha nem szívünkből cselekszünk, ott mindenki veszít. Mert valójában egyek vagyunk. Mi lenne, ha szívünkön keresztül kapcsolódva egymás segítése lenne a cél? Nem pedig az, hogy saját drámáinkat másokra vetítve generáljunk még nagyobb fájdalmat…

Szívünkön keresztül kapcsolódva, mindenkiben találhatunk olyat, ami szép, jó és kedves.

 

2.Az igazság felszabadít

Mennyi fájdalom, teher, félreértés születhet a hazugságból. A hazugság legkegyetlenebb formája az, melyet önmagunknak mondunk. Ez megbetegít, és megakadályozza a gyógyulást. Hisz az előrelépés, a változás, mindig a felismeréssel kezdődik… Nem baj, ha negatív érzéseid, gondolataid vannak, ha előtör lényed kicsinyes része. Nem baj, amíg van erőd bevallani ezt magadnak, és tenni akarsz azért, hogy jobb ember legyél.

 

 

3.A legnagyobb ajándék

A legnagyobb ajándék, amit egymásnak adhatunk, ha megengedjük, hogy a másik önmaga legyen. Ez az, ami egységbe emel, ami összeforraszt és elválaszthatatlanná tesz két embert. Ez az, ahol a feltétlen szerelem kezdődik, és soha nem ér véget.

 

4.Játszmák nélkül élni

Őszintén kommunikálni, békével és szeretettel szólni, és mondani ki az igazságot, mind eszközök arra, hogy véget vessünk a gyűlölködésnek. Ne keressünk bűnbakokat azért, hogy áldozatok lehessünk, helyette vállaljuk önmagunkat, igazságunkat. Így kezünkbe vesszük a sorsunkat és felelősséget vállalunk annak alakulásáért.

 

5.Anyai minta

Edina egész életében hálás lesz az anyukájának, aki egyben példaképe is. Édesanyja a válása után mert újra boldog lenni, mert új életet kezdeni. Azt üzenve ezzel lányának, hogy ő egy erős nő, aki saját életét alakítja. Nem áldozat, aki gyermeke miatt lemond a további életről, lehetőségekről…és lánya elé teszi a mintát: férfival nem lehet boldog életet élni.

Ehelyett Edina édesanyja megajándékozta lányát egy szerető nevelőapával, és testvérekkel, és a boldogságra való képességgel.

A legtöbb, amit gyermekednek adhatsz: ha mersz boldog lenni, mersz önmagad lenni!

 

 

Szeretettel ajánlom Bali Edina Zsanna AZANŐ című könyvét mindazoknak, akik első, második, esetleg harmadik vagy negyedik feleségek. Férfiaknak, gyermekeknek. És mindazoknak, akik szeretnének többet érteni, megélni, az élet misztériumából.

Bali Edina Zsanna AZANŐ című könyvét IDE KATTINTVA TUDOD MEGRENDELNI

A könyvből IDE KATINTVA OLVASHATSZ RÉSZLETEKET

 

AZANŐ FACEBOOK OLDAL

Ha személyesen szereznél találkozni az írónővel, és még többet szeretnél tudni a témáról, azt a következő rendezvény időpontokra kattintva megteheted:

OKTÓBER 18.

OKTÓBER 21.

 

Sándor Judit - Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 5140 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

5 tipp, hogyan...

3 reggeli mantra –...

3 perces meditáció

Sokkoló képek a...

Napi pozitív

“Az erő mögötted hatalmasabb, mint az akadály előtted!”

dr. Mayer Andrea

Jó szívvel ajánljuk