Napi pozitív

Meg kell tanulnom bízni a sorsban. Abban, hogy akinek mellettem kell lenni, az mellettem is marad.   Oravecz Nóra

Jeremiel Arkangyal – Segítségével bepillanthatsz jövődbe!

Jeremiel Arkangyalt, Isten 7 legfontosabb angyalai között tartják számon. A jövendölések és látomások angyala, akinek segítségével nemcsak jövőnket láthatjuk, de múltunkba is visszapillanthatunk, hogy levonjuk az ottani történések tanulságait, okuljunk a leckékből, és ennek fényében okosabban döntsünk jövőnket illetően.

 

Kérd a segítségét, ha meg szeretnéd érteni a múltban történt események összefüggéseit, ha szeretnéd elengedni a múltban történtek miatt önmagad iránt érzett haragot, önvádat.

Kérd a segítségét, hogy megértsd eddigi életutadat, és, hogy fel tudd ismerni mik azok az események, melyek mostani problémáid gyökerét adják.

Kérd a segítségét, ha aggódsz a jövőd miatt, és szeretnéd, hogy segítségével bepillantva a jövődbe, felismerve a szükséges változtatásokat elengedd félelmeidet.

Kérd a segítségét, ha tisztánlátó képességedet szeretnéd megerősíteni, feléleszteni,

Jeremiel Arkangyalt érdemes lefekvés előtt hívni, és álom formájában kérni a prófétai, jövőbe mutató üzeneteket. Ilyenkor külön kérd meg arra is, hogy az álom jövőbe mutató üzenete számodra egyértelmű módon érkezzen, és emlékezz az útmutatás minden részletére.

„Jeremiel Arkangyal, kérlek, adj álmomban útmutatást jövőmet illetően. Segíts, hogy feléledjen bennem a tisztánlátás képessége, és megkapjam a számomra szükséges útmutatásokat, melyek segítségével olyan úton haladhatok, mely a legtöbb fényt és szeretetet hozza el életembe. Köszönöm, hogy segítesz, hogy tisztán emlékezzem és megértsem az üzenetedet.”

 

 

Szeretettel: Sándor Judit – Angyalterapeuta - Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 20567 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Tanmese - A két jégtömb

Lenyűgöző infrafotók,...

Paulo Coelho: “18 dolog,...

Nyílt levél annak a...

Napi pozitív

Meg kell tanulnom bízni a sorsban. Abban, hogy akinek mellettem kell lenni, az mellettem is marad.  

Oravecz Nóra

Jó szívvel ajánljuk