Napi idézet

Mindig lesznek emberek, akik megmondják, mire vagy képes és mire nem. Az egyetlen, amit tehetsz, az, hogy megfordulsz és annyit mondasz: akkor ide nézzetek! Ashley Prudy

Lépj be a boldogság kapuján!

Van az életnek egy természetes áramlása. Egy egyszerű rendje. Ha elengeded elméd folyamatos irányítási vágyát, a kényszert az anyagi javak kergetésére, a függést a tárgyaktól, emberektől, beléphetsz a boldogság kapuján.

 

Az élet nagyon-nagyon egyszerű. Mi emberek bonyolítjuk meg, mikor saját akaratunk megfeszített s összegabalyodott hálóiban botladozunk egymás között. Képesek vagyunk becsukni szemünk a csodára s elveszni saját lelkünk sötétségében. Egy olyan harcban, ahol soha nem nyerhetünk.

 

Hogyan is lehetnél ott győztes, ahol egy testvéred, egy másik lélek veszít, szenved s boldogtalan.

 

Sándor Béla fényképe.                                 Kép: Sándor Béla - Abasár, Sár-hegy, Szent Anna Kápolna

 

Add meg magad az élet egyszerű rendjének. Lüktessen lelked minden rezdülése együtt a természet ősi ritmusával. Csodák várnak rád ott, ahol a legtöbb ember semmit sem lát. A valódi érték ott van, ahol az örök élet lakik. Ahol a Teremtő alkotott, s ahol ő irányít.

Legősibb gyökereidben van a boldogságod.

 

 

Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 5751 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Attól, aki mindenét odaadta,...

Azért vannak az Arkangyalok,...

Miért nem vesszük észre az...

Szörfölj az élet vizén!

Napi pozitív

Mindig lesznek emberek, akik megmondják, mire vagy képes és mire nem. Az egyetlen, amit tehetsz, az, hogy megfordulsz és annyit mondasz: akkor ide nézzetek!

Ashley Prudy

Jó szívvel ajánljuk