Napi idézet

Mindig lesznek emberek, akik megmondják, mire vagy képes és mire nem. Az egyetlen, amit tehetsz, az, hogy megfordulsz és annyit mondasz: akkor ide nézzetek! Ashley Prudy

Hinni kell a boldogságban, és abban, hogy amit megérdemelsz, az meg fog találni!

Hiszek a feltámadásban. Hogy újra kezdheted, ha elestél. Fel lehet állni, a szakadékból vissza lehet mászni, és újra lehet éledni, ha elhamvadtál, mint egy főnixmadár.

 

Mert mindig van miért. Egy valamit kell megcélozni: a jövőt. Nem számít, hogy mi volt a múltban, hogy szenvedtél, hogy majd' belehaltál a fájdalomba, hogy éheztettek vagy többre éheztél, hogy becsaptak és megvetettek, hogy keresztül szúrták a szíved egy lándzsával újra meg újra, hogy szétszabdalták az álmaid, és eltapostak...fel kell állni.

Csak hinni kell a boldogságban, és abban, hogy amit megérdemelsz, az meg fog találni. Hogy az életedet úgy is élheted, ahogyan élni akarod, de csak ha igazán akarod. Nem elég csak sóvárogni.

Talpra kell állni, akkor is, ha a lábaid remegnek, és a föld is mozog alattad. Mert értékes vagy, értékes a tested, a lelked, és tudnod kell, hogy okkal születtél. Ne hagyd, hogy a körülmények vagy emberek letérítsenek és lelökjenek az útról, ami neked rendeltetett.

Szerző: Agárdi Zsóka

 

Agárdi Zsóka fényképe.

 

Címkép:pixabay.com

Forrás: https://www.facebook.com/agardizsoka/

Ezt a cikket eddig 9650 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

19 dolog, amit egy anya el...

„Nem szeretem” napok

A Kovács – Tanmese a...

Vizualizáció használata...

Napi pozitív

Mindig lesznek emberek, akik megmondják, mire vagy képes és mire nem. Az egyetlen, amit tehetsz, az, hogy megfordulsz és annyit mondasz: akkor ide nézzetek!

Ashley Prudy

Jó szívvel ajánljuk