Napi pozitív

Meg kell tanulnom bízni a sorsban. Abban, hogy akinek mellettem kell lenni, az mellettem is marad.   Oravecz Nóra

Mondatok, melyek korlátozzák a bőség áramlását

Leggyakrabban mi magunk állunk a bőség útjába.

 

Ha szeretnéd, hogy anyagi problémáktól mentes életet élj, először is tegyél rendet a gondolataid között. Elanyagiasodott életszemléletünk, a pénzről szóló kollektív és egyéni hiedelmeink távol tarthatnak bennünket a bőségtől. Az életed változtatásánál segítenek a szavak, a gondolatok, de csak azok, amelyek pozitív rezgéssel bírnak.

Ezeket a mondatokat kerüld el:

1. Nem tudom megcsinálni.

Te vagy a teremtés koronája. A tudósok sem tudják meghatározni, hogy mik az egyén határai. Az egyetlen probléma az lehet, hogy öregszünk, így nem vesztegethetünk el egyetlen percet sem. Mindent meg kell oldani, hiszen az Univerzum nem tesz elénk olyat, amit ne tudnánk megoldani.

2. Soha nem leszek gazdag.

Ez egy újabb negatív hozzáállás, amely abba a hitbe kergeti az embert, hogy eleve kudarcra van ítélve. Lépj be az ajtókon, amelyeken keresztül az Univerzum a pozitív hullámot adja át. Mondd gyakran magadnak: Gazdag vagyok.

3. Nincs erre időm.

Az embernek mindig arra van ideje, amire szakít. A helyes időbeosztás a siker záloga. Ha kifogásokat keresel egyes feladatok elvégzésére, akkor vizsgáld meg a kifogást. Rá fogsz jönni arra, hogy mit csináltál rosszul pl. halogattál egy dolgot, ami miatt most nincs időd valamire, elfelejtettél valamit stb.

4. Az élet igazságtalan.

Emlékezz! Minden, ami körülvesz most téged, teljes mértékben tükrözi a gondolataidat, a hitedet és a hozzáállásodat. Az élet lehetővé teszi, hogy módosítsd valóságodat a gondolat és a szavak erejével. Mondd ki gyakran: Az élet szép!

5. Nincs elég pénzem.

Bármilyen kifejezést is használsz a tagadásra, az helytelen. Mindenki számára van elég pénz, csak még nem találta meg az utat, hogy megjelenjen jelen esetben, a te életedben. Mindent meg lehet oldani! A belső erőt nem lehet kioltani. Elhalványulhat ugyan a láng, de mindig be lehet lobbantani! Soha ne add fel!

Szerző: Jóportál

 

Címkép: pixabay.com

Forrás:

Ezt a cikket eddig 9701 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A valódi boldogság meséje -...

Ne engedd, hogy elmúljon a...

A feleségét gyászoló...

Ilyen egyszerű boldognak...

Napi pozitív

Meg kell tanulnom bízni a sorsban. Abban, hogy akinek mellettem kell lenni, az mellettem is marad.  

Oravecz Nóra

Jó szívvel ajánljuk