Napi idézet

Akinek valódi problémái vannak, annak nincs ideje depressziósnak lenni. Paulo Coelho

Fedezd fel a célodhoz vezető út szépségeit!

Van a cél... és van az út. Sokan azt mondják, elégedj meg azzal, amid van, amit kaptál, ne akarj többet, ne légy elégedetlen, ne álmodozz. 

 

De te ne hallgass rájuk! Igenis, legyenek álmaid, céljaid, nem baj, ha most megvalósíthatatlannak tűnnek. De ha nem álmodsz róluk, ha nem teszel értük, ha eleve feladod, valóban, soha nem is éred el őket.

Az őszinte vágy mindig éljen szívedben. Sokszor ennyi is elég. Az őszinte vágy.

Ez a vágy vezet el célodhoz. És miközben vezet, fedezd fel az út szépségeit is. De ne állj meg mellettük, ne maradj ott! Hanem lépj tovább célod felé!

Mert amit útközben találsz, még nem a célod. Hiába gondolod, hiába mondják, hogy ennyi is elég. Nem. Ne elégedj meg vele, hiszen célod vár téged. És célodat elérni, az lesz az igazi szépség.

Amit útközben találsz, nem hiába van ott. Azért van, hogy majd még jobban tudd értékelni célodat, azért, hogy velük teljes legyen a kép. A sok szépség, amit útközben észrevettél, szívedben gyűjtöttél, célod elérésével válik teljessé. Benne, célodban nyer értelmet.

Útra is szükség van, és célra is. Egyik sem teljes a másik nélkül. Igen, a cél és az úton felfedezett sok kis apróság együtt jelentik az életet.

Az Életet.

 

Csitáry-Hock Tamás

Címkép: pexels.com

Forrás:

Ezt a cikket eddig 3614 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

„Tanulj meg örvendeni....

Ilyen egyszerű boldognak...

Bibliai üzenet - Engedd el a...

A lakosság segítségét...

Napi pozitív

Akinek valódi problémái vannak, annak nincs ideje depressziósnak lenni.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk