Napi idézet

Nem számít, milyen lassan mész, amíg nem állsz meg. Confucius

Minden, amire vágyunk, a szeretettől kap inspirációt

Saját magamon és másokon is azt látom, hogy nem tiszteljük, nem szeretjük eléggé önmagunkat. Ez pedig visszatarthatja tőlünk mindazt, amire vágyunk. Ha nem szeretjük magunkat, szó szerint eltoljuk magunktól a jót.

 

Minden, amire vágyunk - bármi legyen is az - a szeretettől kap inspirációt. Akkor tud valóra válni – legyen szó fiatalságról, pénzről, a tökéletes társról, munkáról, a testünkről vagy egészségről -, ha átéljük a szeretetet vele kapcsolatban.

Ahhoz, hogy bevonzzuk a dolgokat, amelyeket szeretünk, a szeretet energiáját kell közvetítenünk.

A buktató az, hogy szeretetenergiát csak úgy lehet közvetíteni, ha az ember szereti önmagát. Ez sokaknak gondot okoz. Ha a külsőségekre összpontosítasz – arra, amit most látsz -, könnyen megtorpanhatsz.

Ne feledd, hogy mostani tested és érzéseid egykori gondolataid eredményei. Ha képtelen voltál szeretni magad, most valószínűleg egy gyenge, gyarló és hibákkal teli ember néz vissza rád.

Hogy képes legyél tökéletesen elfogadni önmagad, egy egész más dimenziót kell felfedezned magadban. A benned lévő jelenlétre kell összpontosítanod.

Ülj nyugodtan egy percig és figyeld a benned lévő létjelenlétre! Ha így teszel, az feltárja magát előtted. Átélheted a tökéletes szeretet és boldogság érzését, amely maga a tökéletesség. Ez a jelenlét az igazi Éned.

Ha észreveszed, hogy kritikusan nézed magad, azonnal válts fókuszt, összpontosíts belső jelenlétedre, és engedd, hogy feltárja előtted tökéletességét. Ezáltal minden hiba és tökéletlenség kimúlik az életedből, hiszen azok nem élhetnek a jelenlét fényében.

Rhonda Byrne - A titok

Címkép: pixabay.com

Forrás:

Ezt a cikket eddig 8247 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Mese a vízcseppről, aki...

Felállt a tolószékből a...

Szülőnek lenni…

Az élet titka

Napi pozitív

Nem számít, milyen lassan mész, amíg nem állsz meg.

Confucius

Jó szívvel ajánljuk