Napi pozitív

Meg kell tanulnom bízni a sorsban. Abban, hogy akinek mellettem kell lenni, az mellettem is marad.   Oravecz Nóra

Minden, amire vágyunk, a szeretettől kap inspirációt

Saját magamon és másokon is azt látom, hogy nem tiszteljük, nem szeretjük eléggé önmagunkat. Ez pedig visszatarthatja tőlünk mindazt, amire vágyunk. Ha nem szeretjük magunkat, szó szerint eltoljuk magunktól a jót.

 

Minden, amire vágyunk - bármi legyen is az - a szeretettől kap inspirációt. Akkor tud valóra válni – legyen szó fiatalságról, pénzről, a tökéletes társról, munkáról, a testünkről vagy egészségről -, ha átéljük a szeretetet vele kapcsolatban.

Ahhoz, hogy bevonzzuk a dolgokat, amelyeket szeretünk, a szeretet energiáját kell közvetítenünk.

A buktató az, hogy szeretetenergiát csak úgy lehet közvetíteni, ha az ember szereti önmagát. Ez sokaknak gondot okoz. Ha a külsőségekre összpontosítasz – arra, amit most látsz -, könnyen megtorpanhatsz.

Ne feledd, hogy mostani tested és érzéseid egykori gondolataid eredményei. Ha képtelen voltál szeretni magad, most valószínűleg egy gyenge, gyarló és hibákkal teli ember néz vissza rád.

Hogy képes legyél tökéletesen elfogadni önmagad, egy egész más dimenziót kell felfedezned magadban. A benned lévő jelenlétre kell összpontosítanod.

Ülj nyugodtan egy percig és figyeld a benned lévő létjelenlétre! Ha így teszel, az feltárja magát előtted. Átélheted a tökéletes szeretet és boldogság érzését, amely maga a tökéletesség. Ez a jelenlét az igazi Éned.

Ha észreveszed, hogy kritikusan nézed magad, azonnal válts fókuszt, összpontosíts belső jelenlétedre, és engedd, hogy feltárja előtted tökéletességét. Ezáltal minden hiba és tökéletlenség kimúlik az életedből, hiszen azok nem élhetnek a jelenlét fényében.

Rhonda Byrne - A titok

Címkép: pixabay.com

Forrás:

Ezt a cikket eddig 8507 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Abundantia – A Jólét és...

Mire jött rá Buddha? - A...

Az Univerzum legfontosabb...

Keleti tanítás a...

Napi pozitív

Meg kell tanulnom bízni a sorsban. Abban, hogy akinek mellettem kell lenni, az mellettem is marad.  

Oravecz Nóra

Jó szívvel ajánljuk