Napi idézet

Te vagy saját sorsod alakítója. Te vagy a forgatókönyvíró. Te találod ki a sztorit. Te forgatod a tollat, és az eredmény mindig tőled függ. Lisa Nichols

Minden szó egy magot ültet…

Minden szó egy magot ültet lelked kertjébe. Szép szavakból illatos, színes virágok nyílnak. A bántó szavakból, pedig indák nőnek, melyek szorítva téged fullasztják meg lelkedet, elzárva azt a fénytől, örök sötétségre kárhoztatva azt.

 

Mindannyian csomaggal érkezünk, kinek szebb, könnyebb, kinek nehezebb, amit a hátán cipel. Sokan, akik görnyedeznek terhük alatt, úgy gondolják, jobb lesz majd, ha másokra is terheket raknak, ha mások lelkébe bántó, sértő szavakkal ültetik el a félelem, kétség, és boldogtalanság magjait.

 

Te, aki fény nélkül élsz, de fényre szomjazol…Hogyan jutsz majd hozzá, ha sötét lelked és boldogtalanságod csíráit szórod szét, ott, ahol még virágok nyílnak…?

Hogyan akarsz véget vetni a sötétségnek, a vad, burjánzó növényeknek, melyek lelked háborgásából fakadnak és szökkennek szárba, lehúzva téged a legsötétebb mocsárba?

Gyomláld ki lelked, figyeld a fényes lelkeket, és ültesd el a fény magjait lelkedben te is.

Ne árts, ne bánts, mert az egyre nagyobb sötétségbe borítja majd a földet, és a végén mindenki veszít…

Győzni akkor fogunk, ha felismerjük a kedvesség és szeretet erejét, és valóban éljük is azt.

Sérelmeink nem lehetnek ok, és mentség arra, hogy megalázzunk, bántsunk másokat…

Gyomláld ki a kerted, és ültess új virágokat!

 

Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 4075 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A szeretet útján - Mi...

A gazdag férfi és a kisfiú

Bibliai üzenet: "Ha...

A hiba a legjobb segítőnk?

Napi pozitív

Te vagy saját sorsod alakítója. Te vagy a forgatókönyvíró. Te találod ki a sztorit. Te forgatod a tollat, és az eredmény mindig tőled függ.

Lisa Nichols

Jó szívvel ajánljuk