Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés. Albert Einstein

Vonzd be a sikert és szerencsét - Segítenek a tárgyak!

Szinte mindenki sikeres és szerencsés szeretni lenni, bár vannak, akik ezt titkolják. A legtöbb ember mégis pesszimista, és balszerencsésnek mondja magát. Számukra az első feladat máris adott: változtasd meg a hozzáállásodat!

 

A szerencse egy váratlanul érkező boldogságot, örömöt jelent. Szerencsénk nem csak a pénzügyekben lehet, hanem családi, párkapcsolati vonatkozásban is. Például szerencsésnek érzed-e magad azért, hogy vannak szerető szüleid, vagy éppen egy kicsi lelket nevelgetsz napról napra?

 

A szerencsét bevonzani nagyon nehéz, de vannak rá apró praktikák, amivel meg lehet gyorsítani a folyamatot. Most a tárgyak „erejét” hívjuk segítségül.

 

Elefántok: Ha elefánt szobrokat (fából) helyezel el az otthonodban, érdemes pár dologra ügyelned! A legnagyobb hatásukat akkor fejtik ki, ha nem egyedül, magányosan vannak a szekrényeid polcán, hanem összesen 7-en dolgoznak azon, hogy jobb legyen az életed. A lefelé néző ormányúak a negatív energiákat erősítik: levertség, befelé fordulás, küzdelem. Ha viszont felfelé mutat az ormányuk, akkor a fölvirágzást, a boldogságot, a vidámságot, az örömöt hívják be az életedbe.

 

Szerencsebambusz: A szobának is gyönyörű dísze lehet a szerencsebambusz, de pozitív ereje miatt még többen kedvelik ezt a növényt. Felvirágoztatja a helyiséget, s minél inkább él a növény, annál inkább pozitívabb energiák hatják át a teret. Ha valaki úgy dönt, hogy szerencsebambuszt vásárol, vagy épp meglepik vele, ügyeljen a gondozására, törődjön vele és helyezze úgy el az otthonában, hogy a kellő fénymennyiséget mindig megkapja!

 

A fenti két tárgy hozzásegíthet a jobb élethez, de fontos, hogy a tetteket ez esetben is neked kell megtenned!

Sem a szobrok, sem a bambusz nem fog munkahelyeden jobban teljesíteni, sem beszélni helyetted, de hozzá segíthet ahhoz, hogy energikusabb és ezáltal motiváltabb legyél!

 

Papp Máté

Címkép: pixabay.com

Forrás: http://lelekmagazin.hu/vonzd-be-a-sikert-es-szerencset-segitenek-a-targyak/

Ezt a cikket eddig 25643 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Alázat

Van, aki nem kiáltja...

7 kihívás, amivel szembe...

Bibliai üzenet – Így...

Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés.

Albert Einstein

Jó szívvel ajánljuk