Napi idézet

Még a legborúsabb napon is fel szokott csillanni egy-egy kósza napsugár, és ritkán akad olyan komor napunk, amelyen ne érne valami apró öröm is minket. Pelham Grenville Wodehouse

Van, aki nem kiáltja világgá a fájdalmát. Van, aki ott sír, ahol senki se látja…

"Ha valakit csak a mosolyáról, az optimizmusáról ismersz, az nem azt jelenti, hogy nincsenek megpróbáltatások az életében, hogy nem érik kudarcok vagy csalódások.

 

Nem azt jelenti, hogy szerencsés, hogy neki minden könnyen jön és szebb, kényelmesebb a cipője, mint másoké.

 

Van, aki nem kiáltja világgá a fájdalmát. Van, aki ott sír, ahol senki se látja, s mikor elfogytak a könnyei, megtörli az arcát, nagy levegőt vesz, és kilépve az ajtón magára ölti bizakodó mosolyát. Nem azért, hogy bárkit megtévesszen, hogy szerepeket játsszon, hanem azért, mert rendületlenül hisz abban, hogy ha rámosolyog a világra, az újra és újra visszamosolyog majd rá.

És talán azért is, mert szeret olyan ember lenniakit nem törnek meg és fordítanak ki a csalódások. Szeret olyan ember lenni, aki soha nem adja fel, aki örökké hisz a jóban, a szépben, a varázsban!

Aki örökké hisz a csodákban… „

 

(Manna OWell)

Forrás:

Ezt a cikket eddig 7472 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

2016. január 24.: Telihold az...

A dalai láma intelmei az...

Cherokee indián tanítás –...

Szeretetteljes elfogadás -...

Napi pozitív

Még a legborúsabb napon is fel szokott csillanni egy-egy kósza napsugár, és ritkán akad olyan komor napunk, amelyen ne érne valami apró öröm is minket.

Pelham Grenville Wodehouse

Jó szívvel ajánljuk