Napi idézet

Ahol szeretet van, ott nincs átverés. Albert Einstein

Müller Péter: Van valaki benned, aki folytatni tudja a csatát

"Minden tavasz: egy győzelem. A természet győzelme. És hatalmas küzdelem áll mögötte, csak nem látod. Élvezd a küzdelmet! És higgy a győzelmedben."

 

Ne hidd, hogy minden évben egyszerűen csak "kitavaszodik". Ez nem magától megy. Minden mag és minden növény megküzd érte, hogy fölébredjen a téli tetszhalálból, és újra szép legyen, és ünnepelhesse az életet.

 

Így vagy te is. Semmi sem lesz "magától" a tiéd. Megszületned is küzdelmes volt. Élni is. Tanácsolom: tanuld meg élvezni a küzdelmet. De ezt csak akkor tudod, ha hiszel magadban. És hiszel a győzelmedben. Akkor a harcod nem elkeseredett lesz, hanem játékos.

Van valaki benned, aki ezt tudja. És föl tud állni a padlóról. És újra tudja folytatni a csatát. És hisz abban, hogy eljön majd a te időd. És előbb-utóbb kijutsz a napra. És megszépülsz. És kivirágzik az életed. Csoda van - de ne várj rá, mert te magad csinálod. Az a valaki csinálja, aki benned él, s mindezt tudja.

Müller Péter

Forrás: http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20140825-muller-peter-heti-utravaloja-a-felallni-tudas-kepessegerol-es-a-megujulasrol-szol.html Mentés

Ezt a cikket eddig 11430 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Tavaszi nagytakarítás –...

Karácsonyi szimbólumok és...

Kakaóval gyűjt adományokat...

Indián tanítás, az...

Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés.

Albert Einstein

Jó szívvel ajánljuk