Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk. Paulo Coelho

7 figyelmeztető jel, amit soha ne hagyj figyelmen kívül!

Általában kell valami hajtóerő ahhoz, hogy döntéseket hozzunk a változások érdekében. Sajnos van, hogy a jeleket hosszú ideig észre sem vesszük. A legfontosabb, hogy rájöjjünk a jelek jelentésére, és hogy megértsük, mi történik az életünkben!  

Ha ezt a 7 jelet tapasztalod, ideje hogy változtass!

1.A múltban vagy a jövőben élsz

Ez azt jelentheti, hogy próbálsz elmenekülni a most-ból! A múlton való rágódás nem segít… viszont azt is fontos tudnod, ha sokat álmodozol a jobb életről, hogy az csak úgy érhető el, ha teszel is érte valamit. Nem elég csak gondolkodni… Dolgozz ki egy tervet és koncentrálj a jelenre!

2. Féltékeny vagy mások sikereire

A féltékenység a saját negatív önértékelésünkkel kapcsolatos, és ritkán van köze a másik személyhez. Igaz, nehéz úgy örülni mások sikereinek, ha te épp elakadtál az életed bármely területén. De a féltékenység akkor sem jó reakció. Próbálj meg dolgozni magadon és növeld az önbizalmadat, hiszen a féltékenység annak a jele, hogy saját magadat nem tartod elég jónak.

3. Állandóan fáradtan ébredsz

Ha fáradtan ébredsz az nem feltétlenül a munka és az élet fáradalmai miatt vannak, lehet az elégedetlenség jele is. A nem megfelelő minőségű pihenésnek lehet oka az aggodalom és a szorongás érzése. Ha állandóan harcolsz ezekkel az érzésekkel, a fáradtság jelezheti azt, hogy elismered a „vereséget”. Ahelyett, hogy feladod, találd ki, hogy mit kell ahhoz tenned, hogy újra 100 %-os legyél!

4. Sokat idegeskedsz

Az idegesség érzése egyértelmű jele annak, hogy szükség van változásra, mert valamit elfojtasz. Kutasd fel, hogy miért érzed magad idegesnek, és próbáld meg kiküszöbölni, hiszen ezzel hosszútávon nem lehet együtt élni.

5. Sokszor pletykálsz

Úgy érezheted, hogy a pletykálkodás során elfelejted a saját „bajaidat” és jól esik, hogy végre nem magadon morfondírozol, hanem valaki máson. Viszont ha pletykálkodsz, egy másik ember felett ítélkezel. Ezáltal rossz színben tünteted őt fel. Gondolj abba bele, hogy ha rólad pletykálnának, hogy éreznéd magad. Vizsgáld meg, hogy egyáltalán miért mész bele ilyen beszélgetésekbe!

6. Baljós előjeleket érzel

Sokszor érzel baljós előjeleket, és végül tényleg mindig történik valami rossz dolog. Állítsd le ezt a gondolkodásmódot, mert hosszú távon ez nem eredményez jó dolgokat. Összpontosíts arra, amit most csinálsz.

7. Ha ez, vagy hasonló gondolat motoszkál a fejedbe: „Ennél több van bennem!”

Ha erre gondolsz, azt jelenti, hogy valami új lehetőség van a láthatáron. Légy nyitott a dolgokra, engedd szárnyalni a kreativitásod!

Ha úgy döntöttél, hogy változtatni akarsz, vedd figyelembe, hogy a változás nem mindig történik gyors ütemben! De ne hagyd, hogy ez megállítson! Te csak haladj előre, kis lépésekkel a célod felé!

 

Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 8712 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A fontos az, mivé leszel! -...

Íme, a videó, ami az egész...

Egy kínai legenda...

Hétvégi szerelmi és...

Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk