Napi idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg. Eckhart Tolle

Válassz egy kagylót, majd olvasd el mit árul el személyiséged rejtett oldaláról!

Íme, 3 kagyló! Válassz egyet, és sok mindent megtudhatsz a személyiségedről!

 

 

Az önismeret nagyon fontos, mert ezzel sok mindent megérthetünk az életünkben, tisztában lehetünk a cselekedeteinkkel és azok következményeivel. Az alábbi személyiségteszt azt a célt szolgálja, hogy jobban megismerhessünk magunkat.

 

Válassz ki egy kagylót, majd olvasd el a rád illő jellemzést!

1. Intuitívabb vagy, mint gondolnád

A megérző készséged mindig is fejlett volt, így sokszor már előre tudod a kérdésekre a választ, vagy, hogy mi fog történni egy adott helyzetben. Fontos, hogy odafigyelj az álmaidra, és az első megérzéseidre is nyugodtan alapozhatsz, ne félj tőlük, bízhatsz bennük.

 

2. Vezetőnek születtél

Másokat irányítani, befolyásolni, fontosabb, mint gondolnád. Ahhoz, hogy ezt megvalósítsd, intelligensnek, bölcsnek kell lenned. Kezeld felelősséggel azt, hogy vezető vagy, bánj mindenkivel tisztességesen, mert csak így érhetsz el valódi sikereket.

 

3. Akkor vagy elemedben, ha valami újat tanulsz

Az agyad akkor pörög, ha kihívásban van része. Te a megoldások embere vagy, így ha valamibe belevágsz, akkor azt végig csinálod, feltéve, ha találsz benne kellő kihívást. Az elmédnek arra van szüksége, hogy dolgozzon, új ötleteket találjon ki és azok megvalósítását is elérje. Ha valami stagnál, gyorsan elveszted az érdeklődésed, és valami mást keresel, ami izgalomba hoz.

Szerző: filantropikum.com

Forrás: http://filantropikum.com/valassz-egy-kagylot-majd-olvasd-el-mit-arul-el-szemelyiseged-rejtett-oldalarol/

Ezt a cikket eddig 18311 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Otthagyták esküvőjüket,...

7 Anyák napi idézet...

A legkisebb erőfeszítés...

Egy magyar cukrász, aki nem...

Napi pozitív

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Eckhart Tolle

Jó szívvel ajánljuk