Napi pozitív

Nem lehet sem látni, sem megérinteni a világ legszebb dolgait. Ezeket a szívnek kell éreznie.   Helen Keller

A most hite – A mai nap imája

"A mostan hite a reménylett dolgoknak alapanyaga, a nem látott dolgok tanúbizonysága."

(A zsidókhoz írt levél 11:1)

Mit remélsz ma életedre? A Biblia azt mondja, hogy hited képezi azon dolgok alapanyagát, miket elvársz. Figyeld meg, hogy az idézet így kezdődik: "A mostan hite..." Nem a későbbi hit, nem egy tetszőleges nap hite. A mában kell hinnünk, itt és most!

 

Mit jelent tehát "most" hinni? A Biblia azt mondja, hogy a hit nem más, mint egyszerűen hinni Isten jóságában és tudni, hogy megjutalmazza követőit. Hinni Isten szavának igazában - itt és most. El tudod hinni, hogy Isten MA be akar költözni életedbe? Elhiszed, hogy MA teljesíteni tudja szükségleteidet? Elhiszed, hogy MA meg tudja gyógyítani kapcsolatodat? Elhiszed, hogy MA meg tudja neked adni azt az előléptetést?

Bármit is remélsz, tárd ki szíved és várd el MOST, hogy Isten a javadra dolgozzon! Merj hinni benne, hogy Isten el akar MA jönni hozzád! Légy erős és jelentsd ki, hogy a győzelem a tiéd! Amint szavaiddal öntözöd hited, megkapod az Ő erejét és meglátod, Isten keze fog dolgozni életed minden területén!

Mai ima

"Atyám az égben! Ma azt választom, hogy hiszem, hogy a színfalak mögött a javamra munkálkodsz. Bízom benne, hogy jó terved van számomra és minden lépésemet vezeted és irányítod. Segíts, hogy erős maradjak benned - ma! Jézus nevében. Ámen.

Joel és Victoria Osteen üzenete

Forrás:

Ezt a cikket eddig 21271 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Cherokee indián tanítás –...

Mese felnőtteknek: Az ablak

Vacsora közben mind a két...

Egy 9 éves kisfiú bölcs...

Napi pozitív

Nem lehet sem látni, sem megérinteni a világ legszebb dolgait. Ezeket a szívnek kell éreznie.  

Helen Keller

Jó szívvel ajánljuk