Napi idézet

Te vagy saját sorsod alakítója. Te vagy a forgatókönyvíró. Te találod ki a sztorit. Te forgatod a tollat, és az eredmény mindig tőled függ. Lisa Nichols

Válassz egy képet – árulkodik rólad!

Nézd meg a képeket és válassz egyet! Hallgass az első megérzésedre! A kiválasztott kép árulkodik a személyiségedről! 

 

Olvasd el a képhez tartozó leírást:

1. Optimista ember vagy, aki mindenki felé sugározza a jóságot. Annyi energiád van, hogy képes lennél hegyeket is megmozgatni. A közeljövőben jó dolgok fognak veled történni.

2. Arra törekszel, hogy ne töltsd felesleges dolgokkal az idődet. Legyél merész és eléred az álmaidat!

3. Gyakran bosszankodsz egy-egy apróságon, aminek igazából nincs is jelentősége. Nem nagyon szereted az „üres” szavakat. Ne legyél ennyire szigorú másokkal! Vedd észre inkább a pozitív dolgokat!

4. Gyakran rágódsz a múlton és az emlékeidbe temetkezel. Itt az ideje, hogy szakíts ezzel! Kezdj el a jelenben élni és komponáld a jövőd dallamát!

5. Mindig időt veszítesz és semmire nincs elegendő időd. Kell egy kis pihenés a nagy rohanásban. Pihend ki a fáradalmakat!

6. Örök gyerek vagy. Nem szereted a felnőttek életét élni. Mindig a könnyű, gondtalan életre törekedtél. Mindannyiunkban ott a kisgyerek, de a lényeg, hogy nem szabad túlzásokba esni! 

 

Jóportál

 

Forrás: mirror-venus.ru

Forrás:

Ezt a cikket eddig 11249 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Életükben először hallanak...

Gondolod, kerül életed...

6 pozitív állítás, amit...

Légy bátor és repülj!

Napi pozitív

Te vagy saját sorsod alakítója. Te vagy a forgatókönyvíró. Te találod ki a sztorit. Te forgatod a tollat, és az eredmény mindig tőled függ.

Lisa Nichols

Jó szívvel ajánljuk