Napi pozitív

“Az erő mögötted hatalmasabb, mint az akadály előtted!” dr. Mayer Andrea

Haniel arkangyal segítsége

Haniel arkangyal a földi szeretet megtestesítője, aki úgy sugározza kifelé belső értékeit, ahogyan a telihold világítja meg az éjszakát. 

A kabbala szerint Haniel felügyeli az Élet fájának hetedik szefiráját, a Netzahot, azaz Isten akaratának kiáradását. Ez a terület kapcsolatban áll a győzelemmel, emellett pedig intuíciónk, képzelőerőnk, valamint érzelmeink által vezérelt belső világunkat is képviseli.

 

A Netzah szefira jelzi az emberi szabad akarat kezdetét, egyben pedig a kitartás, valamint az állhatatosság kifejezésének jelképe. Haniel arkangyal a földi szeretet megtestesítője, aki úgy sugározza kifelé belső értékeit, ahogyan a telihold világítja meg az éjszakát. Rejtélyes és nőies, akit már az asztrológia és a vallás összeolvadása, azaz a babiloni korszak óta tisztelnek.

 

Haniel energiája minden létezőnek erőt ad ahhoz, hogy talpra álljon, hogy véghezvigyen dolgokat, és ezzel belenőjön a szerepébe. Az ember elfogadja azt, amire eleve rendeltetett. Haniel energiája erősebbé tesz, tisztáz dolgokat, és kiegyenlíti az energiákat. 

Képtalálat a következőre: „haniel”

Mikor hívjuk be Haniel arkangyalt?

Haniel arkangyal segítségével fejlesztheted intuíciódat és tisztánlátásodat, valamint felerősítheted az áldott női energiákat is. Hanielt telihold idején a legkönnyebb behívni. Akkor lehet a legnagyobb segítségünkre, ha valamit el szeretnénk engedni, vagy ha valamely betegségből ki szeretnénk gyógyulni.

 

Haniel a női jellegű bajok és problémák kezelésében a leghatékonyabb.

 

Az intuíció belső világának kifejezőjeként Haniel támogatja azokat, akik spirituális képességeiket, például tisztánlátásukat szeretnék fejleszteni. A Hanielt körülvevő kékesfehér fény a telihold fényére emlékeztet. Intuíciónk fejlesztése és a Haniel arkangyalhoz való kapcsolódás érdekében viseljük holdkövet.

 

A női nem mellett Haniel a férfiak javát is szolgálja, mivel a férfiakban is jelen vannak a női energiák (ahogyan a nők is rendelkeznek férfi energiákkal). Haniel tehát mindkét nemben felébreszti az intuíciót, és arra bátorítja a nőket és a férfiakat egyaránt, hogy hallgassanak a belső hangokra.

 

Ima Haniel arkangyalhoz:

„Kedves Haniel arkangyal! Köszönöm, hogy segítesz elfogadni és értékelni magamat, másokat és az életet.”

Forrás: angyalforras.hu

Forrás: http://angyalforras.hu/

Ezt a cikket eddig 14677 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Ma megmentettem egy embert –...

Beszélő fák

Bibliai üzenet – Túl...

Hihetetlen örömmel várja...

Napi pozitív

“Az erő mögötted hatalmasabb, mint az akadály előtted!”

dr. Mayer Andrea

Jó szívvel ajánljuk