Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod. Joe Vitale

Ősi hawaii gyógymód a lehetetlennek tűnő helyzetek megoldására

Négy évvel ezelőtt akadt a kezembe egy könyv, ami egy olyan ősi hawaii módszerről szólt, amivel tényleg megváltoztathatsz magad körül mindent. A módszer neve: Ho'oponopono.

 

 

A ho'oponoponot dr. Ihaleakala Hew Len tette ismertté, aki egy hawaii kórház pszichiátriai részlegén dolgozott. Betegei úgy lettek egyre jobban, hogy közben nem is találkozott velük - helyette önmagát gyógyította, tisztította a hawaii őslakosok által is használt szellemi módszerrel.

Az elmélet szerint születésünk után különböző programokat kapunk:

pl.:

1.Édesanyád mindig azt mondja: fiam, te olyan lusta vagy, hogy belőled soha nem lesz semmi, a feleséged fog eltartani.

2. Folyton azt hallod, hogy anyukád és apukád a pénzen veszekednek és zsörtölődnek egymással, semmi nem jó, édesapád keze gyakran el is jár…

Így amikor felnősz, bár eldöntötted, hogy az életed más lesz, mint amit láttál. Mégis azt veszed észre, hogy nincs motivációd a munkára, feleséged fizetéséből éltek és gyakran veszekedtek. Hiába tudod társadalmilag, hogy nőt megütni nem szabad, vannak esetek, amikor a te kezed is eljár…

Ezeket a negatív programokat egyébként több helyről szedjük össze: szülők, barátok, tv, mozi filmek, újságok. Általában a szülői programok hatnak a legerősebben az életünkre.

A módszer segítségével az életünk során kapott negatív programok, üzenetek törölhetőek így életünkre gyakorolt hatásai is megszűnnek és elérhetünk egy olyan szintre: zero szint, ahol program mentesek vagyunk és a legjobb dolgok történhetnek meg velünk, mert valójában a zero szinten rábízzuk magunkat a teremtő/isten teremtőerejére.

A módszer nagyon egyszerű:

Egy mantrát kell ismételgetni Istenhez, Buddhához, egy felsőbb erőhöz, akiben hiszünk:

Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg. Köszönöm. Szeretlek.

„Sajnálom” és a „Kérlek bocsáss meg” mantra nem arra utal, hogy mi vagyunk a hibásak és bűnösök vagyunk, hanem azt, hogy vállaljuk a felelősséget az életünkért és azért ami benne történik.

A mantra megteszi hatását és csodálatos megoldásokra és eseményekre számíthatunk.

Ha gyakoroljuk a módszert, ezzel azt is kinyilvánítjuk, hogy, szeretjük és elfogadjuk magunkat és az életünket és készen állunk a változásra. Te készen állsz?

 

 

Sándor Judit


Forrás:

Ezt a cikket eddig 16332 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Egy kisfiú, aki tisztán...

Ki illik hozzád? - Aszcendens...

A csütörtöki nap Angyal...

Boldogságkristályok - a...

Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.

Joe Vitale

Jó szívvel ajánljuk