Napi pozitív

A mosoly és az önbizalommal teli szív biztos út a boldogság felé.
Youn In-Wan

Aktuális energiák – Eljött az igazság pillanata

Minden rezgés, minden energia. Az univerzális rezgéseket most felerősödve érzékeljük. Már nem tud becsapni minket az álarc, már nem ringat minket hiú reményekbe az őszintétlen mosoly és a megjátszott kedvesség mögötti hazugság.

A mostani időszak legnagyobb tanítása: bízz meg abban, amit a lelkeddel érzel. Higgy végre önmagadnak és higgy végre az érzéseidnek.

Hányszor akarsz új esélyt adni ott, ahol csak sötétség vár rád? Ott ahol csak börtönbe zárnak, víz alá nyomnak, és mások terheit rakják rád? Ott ahol nincs igaz szó, és nincs igaz szeretet. Csak színjáték van, amit azért játszanak, hogy magukhoz kötve téged éljenek a fényed adta erőből, energiából – míg el nem veszíted teljesen önmagad.


Ébred a lelked, és szabadulni vágyik. Arra vágyik, hogy kimondja mit lát valójában az álarcok mögött. Hogy hangosan kiabálja: nem lesz többé statiszta egy olyan drámában, ahol el akarják hitetni vele saját gyengeségét, ahol megkérdőjelezik tiszta érzékelését, ahol elítélik azért, ha kiáll a legmagasabb igazság mellett, és letér arról az útról, melyet nem a szeretet és elfogadás kövei szegélyeznek.

Ébred a lelked, mert békére vágyik. Már tudod, hogy csak a szeretet fényét követve juthatsz el egy új világba.

Bízz meg az érzéseidben. Bízz meg a valódi szeretet erejében. Kövesd lelked hangját, és tudd, az nem a te utad, melynek szegélyét félelmek, kétségek, és gyűlölet alkotják.

Eljött az idő, hogy felvállald, kimondd és megcselekedd lelked legmagasabb igazságát!


Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényével: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Válassz egy képet és nézd meg, mit üzen számodra az Ég!

Sorsfordító találkozások! - 7 ok, amiért az Univerzum bizonyos embereket küld az utunkba!

Válassz egy mandalát és nézd meg, mi az üzenete számodra!

A szív angyala

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk