Napi pozitív

Legszebb emlék a szeretet, melyet mások szívében hagyunk magunk után. Marcus Tullius Cicero

Ez a hosszú házasság titka a világ legidősebb házaspárja szerint

Az Angliában élő Karam és Kartari Chand összeadott életéveinek száma 211, így ők a világ legidősebb házaspárja. A nem éppen mai házasok hétvégén tartották születésnapjukat, hisz a házaspár mindkét tagja ugyanazon a napon születtek, ennek tiszteletére nagyszabású ünnepséget rendezte a nyugat-yorkshire-i Bradfordban.

A férj 109., a feleség 102. születésnapját ünnepelte. Fiuk, Paul a Daily Mailnek elmondta, megadták az ünneplés módját, még Indiából is jöttek vendégek. Hozzátette: sokan faggatják arról, hogy mi a szüleik titka, ám ezt ő sem tudja, viszont az utóbbi 20 évben stresszmentes életet igyekszik biztosítani szüleinek.

A házaspár egészségesen étkezik, ám az apa napi egy cigarettát elszív vacsora előtt, míg heti 3-4 alkalommal egy pohár viszkit is megiszik. A férj szerint a hosszú házasság titka annyi, hogy jól kijönnek, könnyen szót értenek a feleségével.

 

A házaspárnak 8 gyermeke, 27 unokája van, és se szeri se száma a dédunokáknak. Karam Chad még Indiában, tinédzserként ismerte meg későbbi feleségét, Kartarit, akit 1925-ben vett feleségül. Jövőre pedig a 90. házassági évfordulójukat ünnepelhetik.

 

Fotó: www.bindiweddings.com

 


Forrás: http://filantropikum.com/ez-a-hosszu-hazassag-titka-a-vilag-legidosebb-hazasparja-szerint/

Ezt a cikket eddig 2403 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A szombati nap Angyal üzenete...

Novemberi numerológia – A...

Ha elfogadod a...

Válassz egy ajtót -...

Napi pozitív

Legszebb emlék a szeretet, melyet mások szívében hagyunk magunk után.

Marcus Tullius Cicero

Jó szívvel ajánljuk