Napi pozitív

A legnagyobb dolgok (...) a csendben történnek velünk.   Müller Péter

A falu, ahol csak nők élnek

Forrás

Egy délkelet-brazíliai kis faluban férfihiány ütötte fel a fejét. Noiva de Cordeiro jelenlegi lakossága 600 fő, akik mind nőneműek. A településről szó szerint eltűntek a férfiak, annak következtében, hogy az anyák 18 éves koruk után száműzték a fiaikat és férjeiket is. Csak hétvégenként tehetik be a lábukat a településre.

 

Az ott élő nők pedig csinosak, szépek, sőt nagyobbrészt fiatalok, de igencsak magányosak. A fiatal lányok nemigen találkoznak férfiakkal, sokan teljesen természetesen mesélik, hogy nem is emlékeznek rá, hogy mikor csókolóztak utoljára.

A faluba jelenleg önként betelepedő férfiak jelentkezését várják, hiszen nem szeretnének onnan elköltözni a nők, úgy gondolják, a problémát orvosolni kell. Aki viszont ide szeretne költözni, jó, ha tudja, hogy szigorúan a nők által felállított szabályrendszer szerint kell élnie.

„A mi településünk sokkal szebb, harmonikusabb és jobban működik, amióta a férfiak kitelepültek. Sok olyan dolog van, amihez a nők jobban értenek, mint a férfiak” – mesélik az ott lakók.

A települést annak idején egy olyan hölgy alapította, aki egy kényszerházasságban élt, majd ide menekült a családja elől. Azóta is gyakran költöznek ide ilyen hányatott sorsú nők.


Forrás:

Ezt a cikket eddig 2533 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

10 jel az Univerzumtól, hogy...

Régi gyógymódok, amire az...

A magyar Tom Cruise hasonmás-...

Erőteljes gyógyító...

Napi pozitív

A legnagyobb dolgok (...) a csendben történnek velünk.  

Müller Péter

Jó szívvel ajánljuk