Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod. Joe Vitale

Nyílt levél az összetört szívemhez!!!

Kedves Szívem, ki jelenleg ezer apró darabra törve heversz a konyha padlóján...

 

Hogyan tehetted ezt velem? Azt gondoltam, egy csapatban játszunk... Feltételezem, hogy meg kellett volna óvnod engem. Amikor randizni kezdtem azzal a pasival, aki így visszatekintve egyértelmű "szívásként" könyvelhető el...szóval figyelmeztetned kellet volna.

 

 

Megbíztam benne, és te is megbíztál benne… Újra megkérdezem, hogyan tehetted ezt velem??? Hogyan tudtál ily könnyen rászedni és félrevezetni engem??? Azt hittem, hogy legalább azért titokban sejtetted, hogy ez a piperkőc jampec nem egy jó választás… Nem érezted, hogy amikor nem törődött velem eléggé, elhanyagolt engem, összehúztalak a mellkasomban picit?

Úgy gondolom, a mély sóhajaimmal és a könnyeimmel éreztettem veled a csalódottságom, amikor közölte, hogy többé már nem beszélünk közös dolgokról, azokról, amiket megígértünk egymásnak.

Te tudtad, mindent tudtál, mégis csöndben hallgattál. Ez sokkal rosszabb, mintha nem tudtál volna semmiről, hiszen így megállíthattál volna. Szólnod kellett volna, figyelmeztetned és én hallgattam volna Rád. L

Oké, lehet, hogy nem azonnal. Talán beletelt volna kis időbe, amíg hiszek Neked, talán dühös is lettem volna Rád, de minden bizonnyal elgondolkodtam volna a felém irányuló jeleiden. Valószínűleg. Gondolom én. De itt és most ebben a pillanatban a lényegen ez nem változtat: össze vagyok törve, romjaimban heverek és tocsogok a könnyeimben!!!

Fogalmam sincs, hogyan foglak ismét összeragasztani, drága Szívem… Nincs elég ragtapasz a Földön, hogy össze tudjalak tákolni ismét, és kisöpörjem belőled az zűrzavart, amit a jampec okozott. Próbálkozhatok pizzával, de nem vagyok meggyőződve, hogy ez a trükk most beválna. Azért lehet, mégis megpróbálom a pizzát, mert végül is imádom, és különben is: megérdemlem. Aztán a jégkrém is tuti biztosan segít. Talán ha összekeverem a fagyit a szerelembe vetett remény és a bizalom összetört darabkáival, akkor összeolvadnak, a csalódottságom mentás-csokis golyóival és átadják az érzést az új Szívemnek. Szóval talán ezzel a gesztussal új, tiszta kezdetet teremthetek. Ezzel a kis kanál jégkrémmel fogom életem és szeretetem, szerelmem új határait kifaragni. Minden olyan nőnek a világon, akik jártak már velem hasonló cipőben, adni fogok egy-egy kanállal belőle J

Aztán a következő hatalmas nagy adagot magamnak szánom, mert valóban, de TÉNYLEG MEGÉRDEMLEM J

 

 

Most, ahogyan ezen gondolkodom, ez a jégkrém az én újdonsült szerelmem, és úgy vélem, nagyon, de nagyon boldogok leszünk mi együtt.

Meghallottad ezt, Szívem?  A jégkrém és én ugyanannak a szenvedélynek hódolunk: imádunk sorozatokat nézni és szundikálni. Tökéletes harmóniában működünk együtt. Egyek vagyunk: test és a szellem. Ez az ártatlan jégkrém soha, de soha nem fog bántani engem vagy ártani nekem. Soha, de soha nem fog panaszkodni, amikor a szappanoperámat nézem órákon keresztül. Imádom a szappanoperám és ő is imád engem….még akkor is, amikor egy képtelennek tűnő,kinyúlt pizsamában,rajta rejtélyes foltokkal, ülök,és bámulom őt.

Drága Szívem, ne haragudj, ha túl kemény voltam Hozzád. Valójában nem is a Te hibád, hogy szakítottunk. A Te természetes működésed részét képzi, hogy bízz…Esélyt adsz mindenkinek és még szép,hogy néha fáj,ha mégsem úgy sikerül,ahogyan gondolnánk.

Értékelem azt, hogy még hiszel az emberekben. Értékelem azt, hogy képes vagy dobogni…Értékelem azt, hogy minden egyes lélegzetvételemmel közelebb hozod hozzám,és segítesz bevonzani az új kezdetek alapjait, erőt adsz ahhoz,hogy felismerjem ismét az igaz szerelmet,amit végül el fogok nyerni,és méltó hozzám.

Nélküled már nem is élnék, nem is lennék, szó szerint, de átvitt értelemben sem. Mert Nélküled, drága Szívem, nem tudnék élni, szeretni, Nélküled az élet mit sem érne…

Erős vagy, Szívem, és tudom, hogy túl fogod élni a fájdalmat, együtt túljutunk ezen… Úgyhogy add ide azt a jégkrémes kanalat, hiszen még nagyon, de nagyon sok dolgunk van…

 

Lázár Judit

Forrás: http://hellogiggles.com/open-letter-temporarily-broken-heart

Ezt a cikket eddig 3149 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A szerdai nap Angyal üzenete...

Félezer vitorlás lepte el a...

Gyógyteák emésztésünk...

Ismerd fel lelked tervét- 4...

Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.

Joe Vitale

Jó szívvel ajánljuk