Napi idézet

Mindig lesznek emberek, akik megmondják, mire vagy képes és mire nem. Az egyetlen, amit tehetsz, az, hogy megfordulsz és annyit mondasz: akkor ide nézzetek! Ashley Prudy

A legszebb videó Magyarországról

Ezzel a címmel terjed futótűzként az a videó, ami gyönyörű képekkel és zenei aláfestéssel veszi sorra Magyarország szépségeit. A filmet két éve készíttette a Magyar Turizmus Zrt. - talán nem véletlenül népszerű még mindig...

A film eredeti címe: Itthon a legjobb… Minden élménnyel több leszel!

A film kezdetén egy kislány egy könyvtárszobába lép be, és kinyit egy régi, gyönyörű könyvet, amelynek címe Magyarország. A könyv lapjain azután (a bravúros számítógépes technikának köszönhetően szó szerint) megelevenednek kis hazánk szépségei és értékei. Életre kelnek a gyönyörű tájak, a varázslatos természet, megelevenedik a dicső múlt, és megjelennek a hagyományos magyar ételek, a szódásszifon – és még sorolhatnák.

 

Mindenhez Csézy zenéje szolgál aláfestésül (Csézy: Ez az otthonunk), de nem csak a zene és a hangja szép, a dal szövege is nagyon jól el van találva. A film egyébként egy komoly turisztikai kampány részeként jelent meg két éve, és hogy jól sikerült, az is bizonyítja, hogy a mai napig újra és újra felbukkan és terjed az interneten. Nektek hogy tetszik?

 

Forrás: http://www.tudasfaja.com/a-legszebb-video-magyarorszagrol/

Ezt a cikket eddig 10549 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

20 ősi magyar bölcsesség

ÚJÉVI ÁLDÁS

A szombati nap Angyal üzenete...

A 6 legfontosabb vagyon-típus...

Napi pozitív

Mindig lesznek emberek, akik megmondják, mire vagy képes és mire nem. Az egyetlen, amit tehetsz, az, hogy megfordulsz és annyit mondasz: akkor ide nézzetek!

Ashley Prudy

Jó szívvel ajánljuk