Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk. Paulo Coelho

Őrangyalod üzen neked! – Válassz egy kártyát és tudd meg, hogy mit!

Őrangyalaink születésünk óta mellettünk vannak és segítik, támogatják spirituális utunkat. Üzeneteikkel tanácsot adnak, hogy lelked közelebb kerüljön ahhoz a célhoz, amiért a földre leszületett.

 

Intuíciódon keresztül lép kapcsolatba veled, ezért a választásnál kövesd a belső hangodat! Melyik kártya színe, ereje, rezgése szólít meg Téged?

1-es kártya

Az új lehetőségek már az ajtódon kopogtatnak, és arra várnak, hogy befogadd őket életedbe. Őrangyalod arra kér, hogy ne félj a változástól, az ismeretlentől. Ne félj elengedni a régit, hogy helyet teremts az újnak. Lehet, hogy nem tűnik kezdetben az új út zökkenőmentesnek, sok benned a kétség, kérdés, félelem. De az angyalok biztosítanak, hogy biztonságos számodra megbízni az ismeretlenben, az újban – ez az út lesz az, ahol az álmaid valóra válnak!

2-es kártya

Őrangyalod azt üzeni, hogy most eljött az ideje, hogy önmagaddal is törődj, magadat is kényeztesd picit. Helyezd előtérbe most testi-lelki jólétedet. Vizsgáld meg mik azok az egészségtelen szokások, amiket el kell hagynod annak érdekében, hogy életedben újra harmónia legyen. Keress alternatív gyógymódokat, menj el masszázsra, energiaterápiára, vagy egyszerűen csak használd a víz, az egészséges ételek, a mozgás és a természet, tiszta, friss levegő gyógyító erejét. Visszanyerve testi-lelki egészséged és erőd, rezgésszinted is emelkedik és könnyedén vonzod magadhoz a pozitív eseményeket.

3-as kártya

Őrangyalod arra kér, hogy bízz meg azokban az emberekben, akiket az ég azért küld, hogy a segítségedre legyenek. Ne félj segítséget kérni, és elfogadni azt. Az égi segítség egyik emberen keresztül jut el a másikig. Az Őrangyalok őrködnek emberei kapcsolataid felett is. Biztonságban vagy.

 ÍGY KAPHATOD MEG MINDIG AZ ANGYALOK ÜZENETÉT

Hogy mindig értesülj a pozitív hírekről, angyali üzenetekről, spirituális cikkeinkről, ezért kérünk, hogy állítsd be oldalunknál a KÖVETED gombra klikkelve a MEGJELENÍTÉS ELSŐKÉNT lehetőséget.

 

Köszönjük <3

Ha így sem találkoznál cikkeinkkel, akkor gyere közvetlenül a weboldalunkra: www.joportal.hu

Vagy Facebook oldalunkra:
https://www.facebook.com/joportal.hu

Vagy csatlakozz csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/211942359364407

Várunk szeretettel az év minden napján:

Sándor Judit - Angyalterapeuta - Jóportál

 

 

Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 13176 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A pénteki nap Angyal üzenete...

Két testben, egy lélekkel

A pénteki nap Angyal üzenete...

10 gondolat, melyek...

Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk