Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk. Paulo Coelho

A csillagjegyek küldetése 2018-ban – Tudd meg mi a te legfontosabb leckéd!

Ez az év sorsfordító változásokat tartogat, olvasd el, mi a te leckéd, amit meg kell tapasztalnod, tanulnod 2018-ban:

 

 

 

 

Kos

Számodra nagyon fontos a karrier, a munka. Sokszor sajnos a magánéleti kapcsolataid rovására megy a munkahelyi sikered. Idén emlékezned kell arra: hogy az élet nemcsak munkából áll! Szánj elegendő időt azokra, akik igazán fontosak neked, és találd meg az egyensúlyt a munka és magánélet között. 

Bika

Szilárdan kitartasz a nézőpontod mellett, és képes vagy a végsőkig harcolni. Azonban meg kell tanulnod, hogy hol a határ, és mi a jobb: ha nyugodtan élsz, megvan a lelki békéd…vagy ha a végsőkig harcolsz az igazadért. Vannak dolgok, amik nem érik meg a harcot…idén válogasd meg a csatáidat, és őrizd jobban lelked békéjét. 

Ikrek

Az emberi kapcsolatok életed szerves részét képezik. Társaságban érzed a legjobban magad. Azonban most meg kell tanulnod, hogy csak olyanokhoz ragaszkodj, akik építenek, támogatnak téged. Eljött az ideje, hogy elengedj pár embert az életedből, mert visszahúznak. 

Rák

Lépj ki a komfortzónádból, merj változtatni, kockáztatni. Túlzott ragaszkodásod a változatlanhoz megakadályoz abban, hogy előrelépj életedben, és nagy dolgokat vigyél véghez. 

Oroszlán

Meg kell tanulnod, hogy önbizalmad, önbecsülésed nem függhet más emberek véleményétől. Éld a saját életed, a saját kialakított szabályaiddal, így megtalálod a boldogságot! 

Szűz

Ne várj el olyan nagy dolgokat sem magadtól, sem másoktól. Ha mindig túl magasra teszed a mércét, akkor csalódások várnak rád. Alakíts ki egy picit reálisabb képet a körülötted lévőkről, és a világról – így kellemes meglepetésben lesz részed, ha mégis túlszárnyalják elvárásaidat. 

Mérleg

Önzetlenséged miatt elhanyagolod saját magadat, és lemondasz a te vágyaidról mások érdekében. Most eljött az ideje, hogy önmagadat állítsd életedben az első helyre! Szeresd magad, mert a te boldogságoddal kezdődik minden!  

Skorpió

A harag és a bosszú nem megoldás semmire. Nem leszel kisebb attól, ha elengeded haragodat, és azt, hogy megtorold sérelmeidet. Válaszd a békét, a saját békéd a bosszú, a mérgelődés helyett! 

Nyilas

Ebben az évben szembe kell, hogy nézz a problémáiddal. Tudd, hogy minden problémát képes vagy megoldani. Ezek az élet részét képezik. Ne félj tőlük, ne söpörd be őket a szőnyeg alá. Ne menekülj. Győztes vagy, aki képes mindennel szembenézni! 

Bak

Ne félj attól mennyi idős vagy! Soha nem késő változtatni, soha nem késő tenni azért, hogy a dolgok jobbra forduljanak. A boldogság neked is járj! Merj dönteni és változtatni idén!

Vízöntő

Idén a te feladatod, hogy megtanuld kimutatni az érzéseidet! A szeretet kimutatása nem tesz sebezhetővő. Ettől csak erősebb leszel, és új dolgok előtt nyitsz kaput, melyek segítenek, hogy életedbe új tapasztalatokkal gazdagodj.

Halak

Újra hinned kell az emberek jóságában! Azért, mert a múltban bántottak, most nem kell mindenkitől tartanod és félned. Bízz újra az emberekben! 

 ÍGY KAPHATOD MEG MINDIG AZ ANGYALOK ÜZENETÉT

Hogy mindig értesülj a pozitív hírekről, angyali üzenetekről, spirituális cikkeinkről, ezért kérünk, hogy állítsd be oldalunknál a KÖVETED gombra klikkelve a MEGJELENÍTÉS ELSŐKÉNT lehetőséget.

 

Köszönjük <3

Ha így sem találkoznál cikkeinkkel, akkor gyere közvetlenül a weboldalunkra: www.joportal.hu


Vagy Facebook oldalunkra:https://www.facebook.com/joportal.hu

Vagy csatlakozz csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/211942359364407


Várunk szeretettel az év minden napján:
Sándor Judit - Angyalterapeuta - Jóportál

Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 19044 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Szereted a filmeket? És a...

Kutyák a pácban - képek,...

Az élet mindig utat talál:...

A keddi nap Angyal üzenete...

Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk